Komolyan géppuskának nevezed a nehéz-géppuskát?Komolyan "toronygépágyú"-nak nevezik a géppuskát? Úgy, hogy ez nem az M1 híradó hanem A HM hivatalos anyaga. Szánalmas!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Komolyan géppuskának nevezed a nehéz-géppuskát?Komolyan "toronygépágyú"-nak nevezik a géppuskát? Úgy, hogy ez nem az M1 híradó hanem A HM hivatalos anyaga. Szánalmas!
Komolyan géppuskának nevezed a nehéz-géppuskát?
Megint az van,hogy a nagy semmire beszélsz marhaságokat.Ez nem, de attól az még géppuska marad.
De lefogadom te vagy az aki a videót narrálta ezért vagy pipa.
Megint az van,hogy a nagy semmire beszélsz marhaságokat.
Ugyan annyira világtalan vagy a témában mint az aki narrálta de a szád az jár.Mint pl?
Nyilván akit felvettek a hangja miatt szinkron színész tudja mi a különbség...De hisz te narráltad.
Egyébként tényleg ennyiből ítéled meg hozzáértésem, hogy a nehézgéppuskát géppuskának ÍRTAM. ez az a szint amikor bárminemű online felületen a a kommentelők egymásnak mennek helyesírási hibák miatt.
De csak, hogy egyértelművé tegyem számodra is tudom mi a géppuska nehézgéppuska gépágyú között a különbség.
De te láthatóan nem tudtad mert nem azt mondtad volna videóban.
Nyilván akit felvettek a hangja miatt szinkron színész tudja mi a különbség...
Amúgy ahogy helyből leírtad te is, hogy géppuska nehézgéppuska helyett pont addig tartott az amúgy civil zrínyi médiás szövegírónak és a narrátornak is elbaszni a dolgot. Cikinek ciki az biztos, de a vérnyugdíjas szintű vernyákolásod méginkább.
Szerintem ne erőltesd, ebből sehogy sem jössz ki jól.Nem helyből írtam le, hidd el tudtam előtte is meg utána is mi a különbség. Nem gondoltam, hogy egy ilyen fórumon magyaráznom kell bizonyítványom.
De a Zrinyi médiának az lenne a dolga, hogy hiteles információt közvetít a default user államplogár felé.
Ha másról szól az egész mint propaganda.
Meg egyébkén is kik dolgoznak a Zrinyi médiában, ott is sógor koma jóbarát frissen végzett hozzá nem értő gyerkőcei kerültek be ilyen-olyan hátszéllel.
Bárhogy is ez SZÁNALMAS! Ez Magyarország meg az ő ipara, hadserege és a többi...
Vélhetőleg az egész szervezet felépítésével is tisztában vagy.Nem helyből írtam le, hidd el tudtam előtte is meg utána is mi a különbség. Nem gondoltam, hogy egy ilyen fórumon magyaráznom kell bizonyítványom.
De a Zrinyi médiának az lenne a dolga, hogy hiteles információt közvetít a default user államplogár felé.
Ha másról szól az egész mint propaganda.
Meg egyébkén is kik dolgoznak a Zrinyi médiában, ott is sógor koma jóbarát frissen végzett hozzá nem értő gyerkőcei kerültek be ilyen-olyan hátszéllel.
Bárhogy is ez SZÁNALMAS! Ez Magyarország meg az ő ipara, hadserege és a többi...
Nem kell magyaráznod, mióta előkerült a géppuskaállvány azóta már a szegénységit bemutattad jópárszor.Nem gondoltam, hogy egy ilyen fórumon magyaráznom kell bizonyítványom.
Az álcaszínnek önmagában kell jól álcáznia nem porosan,kopottan vagy sarasan.Nna, azt hittem történt valami érdekes, de csak a szokásos szájkarate szar fegyverállványról, meg szar festésről
Kérdezném azokat, akik egy kicsit értenek is hozzá:
Nem lehet, hogy az erős, kontrasztos színek a járműveken azért vannak, mert ha porosak, sarasak lesznek - mert azok lesznek 1 km terep után - akkor sem válik "egyszínűvé" a jármű, és valójában akkor működik igazán?
Mert ugye jellemzően nem frissen mosott járgányok szoktak szaladgálni a harcmezőn.
Ilyen szempontból szerintem a földi járművek spéci kategória. A festett fém tiszta állapotban selyemfényű vagy félfényes - főleg erős fényben - a por, száradt sár alapjaiban változtatja az optikai tulajdonságait. Ha tábori körülmények között takarítják (max cirokseprű, hasonlók) a sár úgy is jelentősen változtatja a színt.
Aki foglalkozott makettezéssel pontosan tudja ezt. Komplex festési technikák kellenek a tiszta makett "koszolásához", híg koszos színnel átmosás, szárazecsetelés stb.
A terepruházat színhatását nem befolyásolja ilyen szinten a kosz, kivétel, ha elmerülsz a sárban, de a ruhát az ember igyekszik tisztítani is. A járműveket harci helyzetben nem hiszem, hogy este lemossák, letörlik róla a port. A légi járművek meg eleve nem koszolódnak ennyire.
Szerintem ne erőltesd, ebből sehogy sem jössz ki jól.
Egyszerre kárhoztatsz másokat és mentegeted magad ugyanazért a hibáért. Ez a szánalmas.
Mármint mihez? Az ostoba gyűlölködéshez? Az látszik.Nem mentegetem. Hidd el jobban értek ezekhez a dolgokhoz mint te.
Nem kell magyaráznod, mióta előkerült a géppuskaállvány azóta már a szegénységit bemutattad jópárszor.
Mármint mihez? Az ostoba gyűlölködéshez? Az látszik.