Erre mondjuk nem lennék büszke.Mondjuk igen, abban is jobb vagyok ha már felhoztad.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Erre mondjuk nem lennék büszke.Mondjuk igen, abban is jobb vagyok ha már felhoztad.
Erre mondjuk nem lennék büszke.
Nem, de nem is személyeskedek ismeretlen emberekkel az interneten.Fogadok te templomba is jársz minden vasárnap.
Azt vettem észre.Nem, de nem is személyeskedek ismeretlen emberekkel az interneten.
A cinizmus nem helyettesíti az intelligenciát és bizonyos szint után inkább detrimentálisan hat rá...Ja igen géppuskaállvány, örülök, hogy felhoztad
Ott kezdeném, hogy nagyon cinikus vagyok. Főleg a magyar fegyveres szervekkel meg mindennel ami hozzájuk tartozik úgy unblokk.
De a hozzád hasonló gyengébbek kedvéért akik nem veszik észre szarkazmust, cinizmust egy ember mondanivalójában,( végtére is honvédnek elég 8 álltalános) s levezetem miért is írom azt amit.
Tegyük fel, hogy nem Gidránokra lesz magyar nebulók álltal fejlesztett manuális torony GÉPPUSKÁHOZ (persze tudom én is, hogy nem sok esély van rá).
Mi másra mehetne még rá? Talán a jövőben RM-el fejlesztett 8x8-ra? Az még nagyobb blamázs lenne? Kétlem
vagy netán 2021-ben akarják feltalálni spanyolviaszt és majd nemzetközni exportsikerre pályázni? Kétlem
Bár az is lehet, hogy bekerült egyetemi tananyagba mérnököknek? Vagy pont hogy nincs rendes mérnökképzés Magyarországon és HM lesz helyettesítő tanár?
Van még rengeted bullshit kategória, meg persze értelmes elméletem, csak hát az a fránya cinizmus ugye.
Ja igen géppuskaállvány, örülök, hogy felhoztad
Ott kezdeném, hogy nagyon cinikus vagyok. Főleg a magyar fegyveres szervekkel meg mindennel ami hozzájuk tartozik úgy unblokk.
De a hozzád hasonló gyengébbek kedvéért akik nem veszik észre szarkazmust, cinizmust egy ember mondanivalójában,( végtére is honvédnek elég 8 álltalános) s levezetem miért is írom azt amit.
Tegyük fel, hogy nem Gidránokra lesz magyar nebulók álltal fejlesztett manuális torony GÉPPUSKÁHOZ (persze tudom én is, hogy nem sok esély van rá).
Mi másra mehetne még rá? Talán a jövőben RM-el fejlesztett 8x8-ra? Az még nagyobb blamázs lenne? Kétlem
vagy netán 2021-ben akarják feltalálni spanyolviaszt és majd nemzetközni exportsikerre pályázni? Kétlem
Bár az is lehet, hogy bekerült egyetemi tananyagba mérnököknek? Vagy pont hogy nincs rendes mérnökképzés Magyarországon és HM lesz helyettesítő tanár?
Van még rengeted bullshit kategória, meg persze értelmes elméletem, csak hát az a fránya cinizmus ugye.
ha ennyire jó vagy akkor fogd meg szépen lmzek kolléga kezét aztán menjetek el együtt vmi afrikai országba "szakérteni" végre....Mondjuk igen, abban is jobb vagyok ha már felhoztad.
Na Lmzek tud szakmai érveket is felhozni.ha ennyire jó vagy akkor fogd meg szépen lmzek kolléga kezét aztán menjetek el együtt vmi afrikai országba "szakérteni" végre....
Ezt honnan szeded, valami konkrétum?magyar nebulók álltal fejlesztett manuális torony GÉPPUSKÁHOZ
Te vagy a sèrtett kisfiú a homokozóban kábé .. csak nem veszed észre Igen mindenki dolgozhatna hatèkonyabban.. téged meg a te munkádat kéne fényképezni minden nap. Biztos bele lehetne kötni abba is.. és te a fizetésed más emberektől kapod ugyanúgy.. önmagába harapó sárkányt kreálsz aztán amikor visszaszáll rád csodálkozol. Haver, menj oda dolgozni és festesd le jobban, vagy lektoráld a srácot aki alábeszèlt a videónak.Fogadok te templomba is jársz minden vasárnap.
Te vagy a sèrtett kisfiú a homokozóban kábé .. csak nem veszed észre Igen mindenki dolgozhatna hatèkonyabban.. téged meg a te munkádat kéne fényképezni minden nap. Biztos bele lehetne kötni abba is.. és te a fizetésed más emberektől kapod ugyanúgy.. önmagába harapó sárkányt kreálsz aztán amikor visszaszáll rád csodálkozol. Haver, menj oda dolgozni és festesd le jobban, vagy lektoráld a srácot aki alábeszèlt a videónak.
Tudod a túlkompenzálás tipikus példája, pont annak a bizonyos intelligenciának a hiánya miattA cinizmus nem helyettesíti az intelligenciát és bizonyos szint után inkább detrimentálisan hat rá...
Drón és lánctalpas kisrobot manipulátor karokkal (EOD robot szerűség) már volt. Különböző szenzorok egyebek szintén.Biztos sok olajsütő pályamunka is van, honvédségi felkérésre.
A szakmai érveket a mondandójára értem amit elő szokott hozni a fejtegetései során és amit tőled nem nagyon láttam még.Na Lmzek tud szakmai érveket is felhozni
Mármint azért nem tud megtervezni semmit mert magyar mérnök? Hát baszki gratulálok a szegénységi bizonyítványod MSC-re bővült.Valóban nem, ezért is hiszek el minden amit a propaganda lenyom a torkomon.
Két gyors kérdés: miért rendőr vezeti fel őket és nem katonai rendész, illetve 1:20-nál milyen sisak van a főtörzsön?Első éleslövészetükön a Gidránok - Honvédelem
Éleslövészettel folytatódott a Gidrán páncélozott harcjármű irányzóinak felkészítése. Az MH 25. Klapka György Lövészdandár katonái a harcjármű első lövéseit április 27-én, kedden, adták le az alakulat szomódi lőterén.honvedelem.hu
Hát ha magadtól nem jut eszedbe semmi akkor az a te problémád.Milyen szakmai érvet vársz? Mi ellen mi mellett? ha erre válaszol egyből írni is fogom? Esküszöm
Tudod a túlkompenzálás tipikus példája, pont annak a bizonyos intelligenciának a hiánya miatt
Ne higgy el mindent amit olvasol vagy mondanak. (na ezt pont ott tanultam amit nem árulnék el, de nem a laktanya kantinjában vagy edzőtemében)
Hát ha magadtól nem jut eszedbe semmi akkor az a te problémád.
Pszcihológia és szociológia órán tanultam az egyetemen
Gondolom gyorsabban kiért a Tatai rendőrőrs közelebb volt mint a Győri regionális katonai rendészeti központ és nagyjából 5 percre van a lehajtó a lőtérre ami miatt tök felesleges a Győri rendészt áthívni.Két gyors kérdés: miért rendőr vezeti fel őket és nem katonai rendész, illetve 1:20-nál milyen sisak van a főtörzsön?
A szakmai érvek hiányát úgy általában a honvédséggel kapcsolatos megnyilvánulásaidra értettem.Igaz, elnézést kérek, zavaró lehet a "Milyen szakmai érvet vársz?" Ezt ne vedd figyelembe csak a 2. mondatot második felét.
De gondolom el tudtad olvasni azt is, hisz tanult ember vagy.