[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

A Pro Patria oldalán fent van a brossúrája.
Okés, találtam Youtube videót is. Így már tisztább, hogy mire jó ez a rendszer. Végül is Gidránon is jól mutatna :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Okés, találtam Youtube videót is. Így már tisztább, hogy mire jó ez a rendszer. Végül is Gidránon is jól mutatna :)

Covered operation? Nem covert akarna az lenni (ti. nem letakarva van, hanem rejtve)...?

Mozgócél felderitő lokátor.Itt most ugyan migráncsfelderitőa reklámfilmen,de példul a pct ütegnek is kell,tüzér figyelőknek is kell,de a sima lövészeknek se árt,ha van a zl támogató század felderitő részlegében.Sziriában az oroszok egy kisebb tipust védelmi vonalon a gp fészkekbe is telepitettek,hogy éjszaka se tudják meglepni őket.

Gyerekek láttam itt mostanában egy videót amin hazai gidrán kerékig sárban gázol, de az istennek se találom. Segítsetek már ki.

Gyerekek láttam itt mostanában egy videót amin hazai gidrán kerékig sárban gázol, de az istennek se találom. Segítsetek már ki.

Lehet volt már, meg -valószínűleg- annyira sok érdekesség nincs is benne, meg egy évvel ezelőtti is, de érdekes, hogy még arab nyelven is foglalkoztak a beszerzéssel.

Szerintem @krisss arra a videóra gondolt, amiben egy civil offroad csapat vitte ki terepre. Elvileg elég jól mozgott, de a végén látszott, hogy azért csak elakadt a nagy sárban. Most hirtelen én sem találom, de abban biztos vagyok, hogy @Vlad tette be.

269731138_379396283943124_2425735691812793801_n.png

A Gidrán terepjáró képességének margójára...

269731138_379396283943124_2425735691812793801_n.png

A Gidrán terepjáró képességének margójára...
Ha jol van hozzá megrakva,és elég kemény az alja, a sima polgári nyerges szerelvénnyel átmész a félméteres latyakos sáron vagy hófúváson.Ha üres,a vizes füvön elpörög,és elakad,meg a félcentis hóban bajság van.(föleg a mai automaták,bár még mindig van szerencsére difizár rajtuk)

Ha jol van hozzá megrakva,és elég kemény az alja, a sima polgári nyerges szerelvénnyel átmész a félméteres latyakos sáron vagy hófúváson.Ha üres,a vizes füvön elpörög,és elakad,meg a félcentis hóban bajság van.(föleg a mai automaták,bár még mindig van szerencsére difizár rajtuk)
tisztában vagy vele, hogy itt a megrakás nem annyira kérdés mivel itt a gép önsúlya az elég konstans.

• Tetszik
Reactions: Wilson