W
Wilson
Guest
Nem tudom amúgy miről beszélt Maróth mert pl ebben a videóban ugyanolyan terepen simán közlekedik a Gidrán mint amilyen Maliban van...
A Gidrán terepjáró képességének margójára...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudom amúgy miről beszélt Maróth mert pl ebben a videóban ugyanolyan terepen simán közlekedik a Gidrán mint amilyen Maliban van...
Igen.Csak azért irtam,hogy az ilyen képek elég megtévesztőek tudnak lenni.Sikerült már olyan helyzetben lenni,hogy lehetett volna a kamionrol ilyen látványos képeket csinálni(görögben,macedónban,románben,de németben is)-de ettől még a polgári kamion kifejezetten szar terepjáró.Stadion gyepéről meg nem tudtam lejönni,miután leürült,úgy kellet levontatni.Ilyen ez a pop szakma.tisztában vagy vele, hogy itt a megrakás nem annyira kérdés mivel itt a gép önsúlya az elég konstans.
Én már láttam ezt a gépet válogatott latyakokban közlekedni, nincs gond a terepjáró képességével.Igen.Csak azért irtam,hogy az ilyen képek elég megtévesztőek tudnak lenni.Sikerült már olyan helyzetben lenni,hogy lehetett volna a kamionrol ilyen látványos képeket csinálni(görögben,macedónban,románben,de németben is)-de ettől még a polgári kamion kifejezetten szar terepjáró.Stadion gyepéről meg nem tudtam lejönni,miután leürült,úgy kellet levontatni.Ilyen ez a pop szakma.
A különlegesek vélt vagy valós igényei és a gidrán közt nem biztos, hogy érdemes kapcsolódási pontot keresni..Nem tudom amúgy miről beszélt Maróth mert pl ebben a videóban ugyanolyan terepen simán közlekedik a Gidrán mint amilyen Maliban van...
A HT cikke szerint nekik az NSM-et szánják - a HMMWV-k pótlásaként.A különlegesek vélt vagy valós igényei és a gidrán közt nem biztos, hogy érdemes kapcsolódási pontot keresni..
Az megint más dolog.A HT cikke szerint nekik az NSM-et szánják - a HMMWV-k pótlásaként.
Ez biztos így van te ezt jobban tudod, én csak Maróth arra a kijelentésére reagáltam, hogy szerinte erre a terepre nem annyira alkalmas a Gidrán....A különlegesek vélt vagy valós igényei és a gidrán közt nem biztos, hogy érdemes kapcsolódási pontot keresni..
Szerintem az csak amiatt van, hogy megmagyarázzák miért nem visznek ki gidránt aztán kész.Ez biztos így van te ezt jobban tudod, én csak Maróth arra a kijelentésére reagáltam, hogy szerinte erre a terepre nem annyira alkalmas a Gidrán....
Valószínüleg ez lehet a magyarázat.....Szerintem az csak amiatt van, hogy megmagyarázzák miért nem visznek ki gidránt aztán kész.
Ez 2 Jeep, egy Patrol, az NMS es.... mi a negyedik? Hilux v Tundra...?Igen erre gondoltam, csak már kiderült, hogy ez az NMS....
De, köszi!
Nem abban kerestem én is, ott szárazon megy.
Nem akartam már ide többet belépni, de egy jó kép végett kivételt teszek:
Szó szerint terepet mondott, vagy csak annyit, hogy Mali?Ez biztos így van te ezt jobban tudod, én csak Maróth arra a kijelentésére reagáltam, hogy szerinte erre a terepre nem annyira alkalmas a Gidrán....
Arra én is, hogy ez mit is takar valójában...
Gondolom egy teleszkópos póznán lesz egy magasra kitolható érzékelő csomag, ami jelzi ha mozog valami a látóterében és ha "becélzod" az optikával akkor már tolja is a koordinátákat a tüzérségnek, hogy hova kell lőni. A németeknél a Fenneket használják erre...
Bár szerintem a Gidrán túl magas felderítő verziónak! Az valahogy nekem a Fennek kategória! Méretében!
Céladatokat eddig tudtak szolgáltatni a tűzérfelderítők! Ehhez nem kell Gidrán!
Akkor hogy döntött a publikum? Le lehet menni vele az aszfaltról, vagy jobb lesz ha lecseréljük a terepgumikat?
16 a teljes max terhelhetősége szóval nem nyert.---"pereset" rá!
Komolyra fordítva, tényleg keskenynek tűnik nekem a bő 10+ --de emberekkel, felszereléssel inkább 20 körüli !!! -- Tonnájához! Lehet rá tenni valamivel szélesebb gumit? Nálunk nem a török/Közel-Kelet félsivatagos, köves, száraz terep-viszonyok vannak.
Pontosítva: Piszokul nem!!!
U.I.: Tudom, tudom, főleg utakat használ majd! Aha. A lóf@szt! Kárpát-medencére kellene vásárolni!!! Az egészre, B+ !!!
Majd megkérjuk az "ellent", hogy csak utak mellett manőverezzen??? Ébresztő???
Ébresztő!!!
.
---"pereset" rá!
Komolyra fordítva, tényleg keskenynek tűnik nekem a bő 10+ --de emberekkel, felszereléssel inkább 20 körüli !!! -- Tonnájához! Lehet rá tenni valamivel szélesebb gumit? Nálunk nem a török/Közel-Kelet félsivatagos, köves, száraz terep-viszonyok vannak.
Pontosítva: Piszokul nem!!!
U.I.: Tudom, tudom, főleg utakat használ majd! Aha. A lóf@szt! Kárpát-medencére kellene vásárolni!!! Az egészre, B+ !!!
Majd megkérjuk az "ellent", hogy csak utak mellett manőverezzen??? Ébresztő???
Ébresztő!!!
.
16 a teljes max terhelhetősége szóval nem nyert.
Megint.
Igaza van!!!! Pereset rá!!!! Sőt!!!!! Sz összes mérnököt, fejlesztőt vezényeljék ki a nagy magyar pusztába, tapasztalják meg a Kárpát medence viszontagságait!!! És agymosóba küldeni mindet, hogy felejtsék el az egyetemi tudást….16 a teljes max terhelhetősége szóval nem nyert.
Megint.