Egyéb hülye kérdésed van vagy kifogytál belőlük?
Vagy a különlegesek háborúba' se ülhetnek ilyenbe?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyéb hülye kérdésed van vagy kifogytál belőlük?
Vagy a különlegesek háborúba' se ülhetnek ilyenbe?
Van.Egyéb hülye kérdésed van vagy kifogytál belőlük?
Vagyis mennek a határra akkor...Nem titok milyen változat jön:
Még ugyan ebben az évben további 40 Gidrán beérkezése várható Tatára.[3][5]
Ezek nagy része a 101. tüzérosztály állományába kerül és tüzérbemérő, kidolgozó és felderítő felépítményű járművek lesznek. A felderítők a hőkamerákkal és mozgócél-felderítő radarokkal lesznek felszerelve.[3]
Mármint ahogy látom, topikokon átívelően megy a mi lenne jó oda téma. Miért nem hajtátok meg ezt? Venni x darab ilyen szart missziózni. Elmegy mindenhol. Véd, tud lőni, lehet bele katonát tenni. Mi a baj vele?Egyéb hülye kérdésed van vagy kifogytál belőlük?
Most kivételesen nem értetted meg az iróniát....Szerintem.Veled ellentétben ültem a gépben amikor kerékagyig volt a takonyban a Kárpát medencében...
A terepjáró képességeit eddig még nem érte kritika az állomány részéről.
Arra volt kritika hogy a annyi ember felszereléssel amennyit a személyszállító verzióban írnak nem fér bele. És nem is veszünk nagyon ilyen kiépítésben.
A teszt az 1-2 járművet jelent.Mit tesztelsz misszióba egy olyan járművön ami egyenlőre mutatóba van? Meg hazai háttér sincs nem hogy Afrikába vinni..
Amúgy az A4-A5 be beülnék szó nélkülMármint ahogy látom, topikokon átívelően megy a mi lenne jó oda téma. Miért nem hajtátok meg ezt? Venni x darab ilyen szart missziózni. Elmegy mindenhol. Véd, tud lőni, lehet bele katonát tenni. Mi a baj vele?
Írjatok tanulmányt, toljátok a vezetés orcájába, aztán hátha.Amúgy az A4-A5 be beülnék szó nélkül
Továbbra sincs értelme még egy ifv-nek pluszban.Írjatok tanulmányt, toljátok a vezetés orcájába, aztán hátha.
Na ja, de itt most nem a megszokott B haderős szinten vetettem fel(persze továbbra is látnám értelmét).Továbbra sincs értelme még egy ifv-nek pluszban.
De ha a közepes pénzes verzió lépett volna életbe és azt vettük volna (az volt kinézve) akkor sem lettem volna elégedetlen. Főleg ha kapott volna egy jobb gépágyút.
Na ja, de itt most nem a megszokott B haderős szinten vetettem fel(persze továbbra is látnám értelmét).
Most inkább azért jutott az eszembe és ilyen szinten szerintem az A3 is oksa, mert ha misszió és kell valami jó jármű, akkor miért golfautókkal meg dzsihádmobillal kellene valahogy megoldani a kérdést? Ezek a szarok ugyanúgy ott vannak a németeknél. Esélyesen gombokért nagyságrendi minőségi különbség lenne akármilyen kényszer apc helyett. Főleg ha azok közül is valami Gidrán pótlékot nézünk, szóval nem mindegy hogy kerekes vagy láncos ami amúgy itthon nem rendszeresített?
Ellenben láncon nem kellene a terepen aggódni. Egyértelműen klasszisokkal jobb vedelmet adna bármelyik opciónál. Ugyanúgy ki tudna vinni rajokat, alapból van rajta komolyabb fegyver. Gondolom a 20 mm fáj Maliban is. Ha meg nem, akkor némi pénzért nem gondolom, hogy nem kerülhet rá más.
A logisztika lenne nehézkesebb amíg odakerül, esetleg vissza, de amúgy nem hiszem, hogy lefittyedő ajkakkal néznék őket a fiaink ha kapnának belőle egy századnyit(amennyi kell).
De attól még nem gondolja senki, hogy ifv-t fogunk maliba vinni
Ezért írtam, gondolom nem pár hete egyeztetnek erről a kiküldetésről.Hát ezeket kurva drága lenne átalakítani a megrendelt verziókról és marha pazarlás is.
Lényeg a lényeg, a különlegeseknek van jobb eszköz mint a Gidrán.
Mi a fenének vinnéd a határra?Vagyis mennek a határra akkor...
Hát én megtenném. C17-tel szépen kettesével ki lehetne vinni őket. A nemzetközi megjelenésünk egyből zoralabbnak hatna, ahogy dübörögnek Mali üzemanyag kontójára. A tetejére meg rá lehet csapni két crossmotort is, ha annyira a helyi eszközök alfája ez. Vagy az oldalára. Egy lemezt meg elviselne a hasa azthiszem és ezzel az upgrade is szívet dobogtató lenne.Lényeg a lényeg, a különlegeseknek van jobb eszköz mint a Gidrán.
Meg kell határozni az át dobott kövek pályáját és indítási helyét az ellen csapáshoz!Mi a fenének vinnéd a határra?
Nem erre való eszköz, erőforrás és pénzpazarlás lenne kivinni.Hát én megtenném. C17-tel szépen kettesével ki lehetne vinni őket. A nemzetközi megjelenésünk egyből zoralabbnak hatna, ahogy dübörögnek Mali üzemanyag kontójára. A tetejére meg rá lehet csapni két crossmotort is, ha annyira a helyi eszközök alfája ez. Vagy az oldalára. Egy lemezt meg elviselne a hasa azthiszem és ezzel az upgrade is szívet dobogtató lenne.
Magasabban van az ülés.Mi a fenének vinnéd a határra?