Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
yepŐ valami radart cipel?
ASELSAN MAR-D 3D radar.Ő valami radart cipel?
Remélem már most is dolgozik a HM ArmCom a kövi adagon.
@pöcshuszár ez már a sokadik hasonló a piacon (ha jól emlékszem te már egy jóideje favorizáltad a hasonlót akkor még nem igen vóltak hírek a megvalósításokról és mindenki a kis sebességel jött neked.)Zord oldalán egy kommentben talaltan. Ezt a torony van a Gidránon.
Az Aselsan új képességekkel egészíti ki a SARP-t
Aselsan adds new capability to SARP | Shephard
Turkish remote weapons station is adapted to fire 40mm airburst grenade.www.shephardmedia.com
Elnézést @LMzek 2.0 vólt az aki ezen agyalt. (És üzenem akik lehurrogták hogy több gyártó is azonos gondolatmeneten van ami mostmár nyilvános...)@pöcshuszár ez már a sokadik hasonló a piacon (ha jól emlékszem te már egy jóideje favorizáltad a hasonlót akkor még nem igen vóltak hírek a megvalósításokról és mindenki a kis sebességel jött neked.)
Bejövős@pöcshuszár ez már a sokadik hasonló a piacon (ha jól emlékszem te már egy jóideje favorizáltad a hasonlót akkor még nem igen vóltak hírek a megvalósításokról és mindenki a kis sebességel jött neked.)
Korábban említettem az új RCWS-t.Jó lenne ezek egy részét beépíteni a várhatóan leszállítandó 40 jármű valamelyikébe.
Nem én voltam.@pöcshuszár ez már a sokadik hasonló a piacon (ha jól emlékszem te már egy jóideje favorizáltad a hasonlót akkor még nem igen vóltak hírek a megvalósításokról és mindenki a kis sebességel jött neked.)
NAMMO-nak is van egy hasonló air-burst rendszere: hagyományos automata MK19-essel vagy HK GMG-vel működik, amely bármely fegyverállványba illeszkedik. A lényeg a gránátban illetve az állványra rögzített programozó modulban van.Nem én voltam.
Mindenesetre a RM a saját kisdrón elhárító rendszerét erre építette.
Az előnye, hogy kis RC tornyokkal is működik.
Vagy a törökök szíriai tapasztalataival frissítik a modellt.Mi lehet az oka a török gidránok csúszásának? A törököknek nincs kapacitása? Ezt erősen kétlem. Finanszírozási problémák? A 30 db aprópénz a haderőfejlesztési programban, az egyik legkissebb tétel?
Furcsa az egész.