[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

Én kerekes harcjárműben Patria-fan vagyok: az új 6x6-osuk az 1 millió eurós árával eléggé versenyképes...
Elektronikában, tüzérségben, rakétákban meg izraelit pártolom, mert jók - szóval nem bánom ha több mindent veszünk onnan.
Patria középmotoros,jóval kisebb a hasznos tere.Gyengébb szerkezetű,kisebb a teherbirása,nem lehet úgy modulárisan felpáncélozni.Plusz van a búrnak egy kisebb 4x4 változata,ami a Gidránhoz képest ugyanazeket az előnyöket mutatja,és logisztikai egységet alkot a 6x6al.

Patria középmotoros,jóval kisebb a hasznos tere.Gyengébb szerkezetű,kisebb a teherbirása,nem lehet úgy modulárisan felpáncélozni.Plusz van a búrnak egy kisebb 4x4 változata,ami a Gidránhoz képest ugyanazeket az előnyöket mutatja,és logisztikai egységet alkot a 6x6al.
Szerintem a Patria 6x6 és az AMV egy kombinációja kellene a közepes dandárnak - bár nem teljesen tudom hogy most akkor melyik dandárunk melyik akar lenni az új struktúrában. Debreceni dandár lenne a 8x8-asok otthona is majd?

MSI TDR: A Nurol Makina külföldi jelenléte új dimenziót kapott az olyan cégalapításokkal, mint a Nurol Makina Magyarország, valamint az exportprojektekkel. Hallhatunk Öntől Nurol Makina véleményéről a baráti és szövetséges országokkal való együttműködésről?

Engin AYKOL: Tulajdonképpen Nurol Makinaként az egyik célunk az volt, hogy különböző országokban létesítsünk gyártókat, és a Magyarország projekttel egy lépéssel közelebb kerültünk ehhez a célhoz. Terveink szerint más országokban is megvalósítunk ilyen példákat. Hasonló projekteket szeretnénk más európai országokkal közösen megvalósítani, és ismertebbé tenni nevünket az európai piacon. Mint láthatja, az európai piac nem könnyű. Ez egy olyan piac, ahol a kategóriája legjobb termékei találhatók, és a verseny erős. Nurol Makinaként azonban megmutattuk, hogy sikeresen léphetünk be erre a piacra. Ezúton is szeretném megosztani azt a tudást, hogy a távol-keleti piacon is erős helyet foglalunk el, ahol kiélezett a verseny.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@Terminator Nem kéne csinálni egy másik topikot a Ejder Yalçın-nak, hogy ide csak azokat linkeljük ami kapcsolódik a Magyar Honvédséghez ?
Már gondoltam rá korábban, még az elején... de néhányan azt mondták hogy ez a megkülönböztetés teljesen felesleges, az összes magyar-külföldi típustopikot is össze kellene vonni egybe. Így a Yalcin-Gidrán topik meg lett hagyva próbaként, hogy lássuk milyen az amikor ömlesztve vannak az információk. Aki írni jár ide, az nem olvas, főleg nem vissza, így őket nem zavarja. Ha elkezdik végre átadni a következő 40 Gidránt, akkor majd remélhetőleg többségbe kerülnek itt a magyar hírek. Kb. 1 nap lenne a négyezer hozzásszólást újra végigolvasni és szétválogatni, de lehet hogy egyszer majd megcsinálom.

• Tetszik
Reactions: Bálint
324587138_464864259022374_281629782491372688_n.jpg

Sz-B Kristóf facebook oldalán megjelent egy videó a Gidránokról. A kaposvári üzemben készült, benne sok járművel. Változott a camo is a korábbi Gidrán színekhez képest. Aki tudja, linkelheti.

Sz-B Kristóf facebook oldalán megjelent egy videó a Gidránokról. A kaposvári üzemben készült, benne sok járművel. Változott a camo is a korábbi Gidrán színekhez képest. Aki tudja, linkelheti.