Emlegetem én az amcsikat meg a ruszkikat is,csak mint követendő példát nem tekinthetjük mintának az US Armyt.Nincs annyi pénzünk.Azt hogy őket előhozod sokszor azt tudjuk
A búrokat meg izraelt szoktad sokszor emlegetni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Emlegetem én az amcsikat meg a ruszkikat is,csak mint követendő példát nem tekinthetjük mintának az US Armyt.Nincs annyi pénzünk.Azt hogy őket előhozod sokszor azt tudjuk
A búrokat meg izraelt szoktad sokszor emlegetni.
Patria középmotoros,jóval kisebb a hasznos tere.Gyengébb szerkezetű,kisebb a teherbirása,nem lehet úgy modulárisan felpáncélozni.Plusz van a búrnak egy kisebb 4x4 változata,ami a Gidránhoz képest ugyanazeket az előnyöket mutatja,és logisztikai egységet alkot a 6x6al.Én kerekes harcjárműben Patria-fan vagyok: az új 6x6-osuk az 1 millió eurós árával eléggé versenyképes...
Elektronikában, tüzérségben, rakétákban meg izraelit pártolom, mert jók - szóval nem bánom ha több mindent veszünk onnan.
Szerintem a Patria 6x6 és az AMV egy kombinációja kellene a közepes dandárnak - bár nem teljesen tudom hogy most akkor melyik dandárunk melyik akar lenni az új struktúrában. Debreceni dandár lenne a 8x8-asok otthona is majd?Patria középmotoros,jóval kisebb a hasznos tere.Gyengébb szerkezetű,kisebb a teherbirása,nem lehet úgy modulárisan felpáncélozni.Plusz van a búrnak egy kisebb 4x4 változata,ami a Gidránhoz képest ugyanazeket az előnyöket mutatja,és logisztikai egységet alkot a 6x6al.
40 milishez berakják a 120 milis aknavetőt?
Mondjuk Vérpalotán a lőszergyár is bur alapokon leszMár vártam mikor kerülnek elő ismét búrok!
40 milishez berakják a 120 milis aknavetőt?
Ezmiez?62 reakció | Kritik Operasyonel Görevlerde Üstün Koruma. Ejder Yalçın 4x4 Keşif Gözlem Aracı. . #nurolmakina #yörük4x4 #ejderyalçın #ılgaz #ejderkunter #ejdertoma... | By Nurol MakinaFacebook
Kritik Operasyonel Görevlerde Üstün Koruma. Ejder Yalçın 4x4 Keşif Gözlem Aracı. . #nurolmakina #yörük4x4 #ejderyalçın #ılgaz #ejderkunter #ejdertoma...www.facebook.com
"Kiemelkedő védelem a kritikus operatív küldetések során. Ejder Yalçın 4x4-es felderítő megfigyelő jármű."Ezmiez?
Már gondoltam rá korábban, még az elején... de néhányan azt mondták hogy ez a megkülönböztetés teljesen felesleges, az összes magyar-külföldi típustopikot is össze kellene vonni egybe. Így a Yalcin-Gidrán topik meg lett hagyva próbaként, hogy lássuk milyen az amikor ömlesztve vannak az információk. Aki írni jár ide, az nem olvas, főleg nem vissza, így őket nem zavarja. Ha elkezdik végre átadni a következő 40 Gidránt, akkor majd remélhetőleg többségbe kerülnek itt a magyar hírek. Kb. 1 nap lenne a négyezer hozzásszólást újra végigolvasni és szétválogatni, de lehet hogy egyszer majd megcsinálom.@Terminator Nem kéne csinálni egy másik topikot a Ejder Yalçın-nak, hogy ide csak azokat linkeljük ami kapcsolódik a Magyar Honvédséghez ?
Sz-B Kristóf facebook oldalán megjelent egy videó a Gidránokról. A kaposvári üzemben készült, benne sok járművel. Változott a camo is a korábbi Gidrán színekhez képest. Aki tudja, linkelheti.
Gidránok | A Gidránok a paripáink, akik Magyarország békéjét védik. ➡️ Tagjai egy újonnan érkező modern eszközökkel felszerelt hadseregnek, amely garantálja... | By Szalay-Bobrovniczky Kristóf | Facebook
A Gidránok a paripáink, akik Magyarország békéjét védik. ➡️ Tagjai egy újonnan érkező modern eszközökkel felszerelt hadseregnek, amely garantálja...fb.watch