Ja, ok meg papírokat irnak alá.Mi meg még mindig a 50 Gidránnál tartunk... Össze kendácsolták már azt a 40 darabot? Megkapták már az alakulatok?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja, ok meg papírokat irnak alá.Mi meg még mindig a 50 Gidránnál tartunk... Össze kendácsolták már azt a 40 darabot? Megkapták már az alakulatok?
Tudom, hogy nagyobb, talán az NMS el összevethető, viszont ahogy nézem legalább van terv, hogy mikor mit. Nálunk még a darabszám is titkos...1. Nem egy kategória a kettő...
2. Ebből is HA lesz valami, mert ugye ez még megint nem egy rendelés itt a tervezett időrendi táblázat:
Az első 20db JLTV 2025 első negyedévére időzitve a CROWS "integrációja végett", ahogyan az anyag irja
Tudom, hogy nagyobb, talán az NMS el összevethető, viszont ahogy nézem legalább van terv, hogy mikor mit. Nálunk még a darabszám is titkos...
Ha jól rémlik Krissz mondta hogy az 50 darab meg volt rendelve de talán a többi csak opció?
Mindegy is, nem akarom rombolni a topikot a nem ide tartozó dolgokkal.
Lázárnak nem sok köze van ehhezVolt olyan mende monda is, hogy belső hatalmi harc áldozata lesz a Gidrán, Lázár (érdek köre) mást akarna gyártatni inkább
A fegyvergyárak felépítése az ő területe - kb. ennyi köze van hozzá.Lázárnak nem sok köze van ehhez
Lázárnak nem sok köze van ehhez
Mit akarna gyártani?Volt olyan mende monda is, hogy belső hatalmi harc áldozata lesz a Gidrán, Lázár (érdek köre) mást akarna gyártatni inkább
Többször.Végzett már éleslövészetet mindig Gidrán személyzet a géppuskatoronnyal?
Kábé 1 éve felvillantottak egy fóliát amit linkeltem is, 300-as keretszerzódés Gidránra, 200-as keretszerződés NMS-rel A lehívások ütemezése rajtunk múlik.
Elírtam. Azt akartam írni, hogy "MINDEN Gidrán személyzet".Többször.
Multipurpose/patrol/commandAz eddig megérkezett 10 db gidrán milyen konfigurációban érkezett? Mire valók?
Vegul rendeltek abbol a bemutatozott mortaros konfigbol? Az nem volt rossz...Multipurpose/patrol/command
Vegul rendeltek abbol a bemutatozott mortaros konfigbol? Az nem volt rossz...
Tüzérségi felderitő/megfigyelő?Multipurpose/patrol/command
Az első 10 ről volt szó.Tüzérségi felderitő/megfigyelő?
Lesz beszerezve az aknavetős változatból?Az első 10 ről volt szó.
Szerintem még nem innovàltak rajta eleget. Évekig is eltarthat, hogy mindent àttervezzenek aztàn kijavítsanak rajta, hogy ugyanarra képes legyen mint most.Lesz beszerezve az aknavetős változatból?