Azt értem, de most a lengéscsillapítóval van gond a videó szerint. Nem bírja a súlyt.A sárban elakadt leóról egy nappal azután volt tonna a kép neten, hogy megtörtént, szerintetek egy felborult gidrán mennyi idő alatt kerül fel?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt értem, de most a lengéscsillapítóval van gond a videó szerint. Nem bírja a súlyt.A sárban elakadt leóról egy nappal azután volt tonna a kép neten, hogy megtörtént, szerintetek egy felborult gidrán mennyi idő alatt kerül fel?
A NASMAS-ről fél évig nem volt a radarokról meg most sincs pedig már elvileg az is itthon van szóval ez nem törvényszerű szerintem...A sárban elakadt leóról egy nappal azután volt tonna a kép neten, hogy megtörtént, szerintetek egy felborult gidrán mennyi idő alatt kerül fel?
Az érdekes, mert akkor az aknavetőt hogy bírja ?Azt értem, de most a lengéscsillapítóval van gond a videó szerint. Nem bírja a súlyt.
Egy gyakorlaton történt borulás nem sért műveleti biztonságat. Az végigmegy a haverok közt 15 perc alatt messengeren és onnan futótűz. Kint lenne az hamar, hidd el nyugodtan.A NASMAS-ről fél évig nem volt a radarokról meg most sincs pedig már elvileg az is itthon van szóval ez nem törvényszerű szerintem...
Gidrán a fővárosban...
A Magyar Honvédség Klapka György 1. Páncélosdandár egy Gidrán harcjárművet biztosít a BOK Sportcsarnokban szervezett rendezvényre, emiatt a harcjármű február 28-án, szerdán korán reggel Budapestre érkezik a tatai laktanyából, az M1-es autópálya, az M1, M7-es bevezető, a Budaörsi út, a Hegyalja út, az Erzsébet-híd, a Rákóczi út és a Kerepesi út útvonalon, majd ezt követően az esti órákban Budapesten belül, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hungária körúti campusára kerül.
A harcjárművet másnap reggel a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről a BOK Sportcsarnokba viszik át, majd az esti órákban Tatára települ vissza (a Kerepesi út - Rákóczi út - Erzsébet-híd - Hegyalja út - Budaörsi út - M1, M7 bevezető -M1 - Tata, Laktanya menetvonalon).
A Gidránt a Magyar Honvédség szabályzói alapján katonai rendész felvezető gépjármű kíséri a menet teljes hosszán, megkülönböztető jelzés használatával. Kérjük, hogy az autósok fokozottan figyeljenek az említett útszakaszokon.
Most húsvét jön nem igazán ér rá senki majd jövőreSuttyomban átadták már azt a 40 darabot?
December végén azért nem lehetett, mert szabadságolás volt az közszférában, most meg március van.
Azèrt a kilátád elèg szar az ilyen páncèlosokból.Miért kell neki felvezetés? Nem túlméretes, nem túlsúlyos, nem konvoj, a kilátás sem hinném, hogy annyira rossz lenne. Azt hittem ha már "páncélautót" veszünk, akkor azt nem kell kísérgetni.
Ez pár oldallal korábban már felszínre jött
ASELSAN torony a magyar Ejder Yalçın számára
️ SSB:
Megtartottuk a Nurol Makina cég által Magyarországra exportálandó 56 Ejder Yalçın páncélozott taktikai jármű Magyarországra történő exportjához szükséges lövegtorony és lőállás célrendszerének aláírási ceremóniáját.
Nagy jelentőséget tulajdonítunk a vállalataink közötti együttműködésnek, amely nagyon fontos exportunk szempontjából.
Úgy gondoljuk, hogy a hasonló együttműködések, közös tanulmányok és megállapodások száma a következő napokban még tovább fog növekedni. Ily módon növelni fogjuk védelmi ipari vállalataink közös hozzájárulását országunk fejlődéséhez.
Igen, de ott még csak az RCWSEz pár oldallal korábban már felszínre jött
Az a röhej, hogy még a második kör Gidránt is dugdossák.,,ha ennyit parkoltatják még berohad a fék....Igen, de ott még csak az RCWS
Majd gariba cserélikAz a röhej, hogy még a második kör Gidránt is dugdossák.,,ha ennyit parkoltatják még berohad a fék....