H
Hummen23
Guest
Hirtelen ez a kérdés merült fel bennem is, de visszahallgatva az interjúját Maróthnak teljesen biztos, hogy NEM!
Köszi
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hirtelen ez a kérdés merült fel bennem is, de visszahallgatva az interjúját Maróthnak teljesen biztos, hogy NEM!
Töki, kérlek nézzél már körül falun!
Az első feleségemnek mikor udvaroltam nekik kuvaszuk volt,akkora volt vazze mint egy medve..!
OFF valahol van egy fényképem kutyám legjobb barátnőjéről 75 + kilo a kuvaszlány
Hozzáteszem, ha találkozunk fél órát kell maszíroznom, DE nagyon finoman, mert akkor elsőbálos kislányként viselkedik... Viszont pár éve megpróbáltak betörni a szembeszomszédhoz- a szomszédot is kedveli - akkor majdnem kitépte a kaput. Egyébkén kb húsz évig volt nekem is kuvaszaim, komondorjaim, soha nem volt semmi baj velük. Kivéve egyszer, amikor unokahúgom leesett a fárol, én meg máig se tudom hogyan elkaptam röptében. . Ijedtében bügött, mint a sakál, a két komondor meg azt hitte én bántottam. na akkor volt egy kis halálfélelmem ONOFF valahol van egy fényképem kutyám legjobb barátnőjéről 75 + kilo a kuvaszlány
igazából vérvonal kérdése, most hálistennek javult, de láttam kiállításokat olyan példányokat is mindkettőből - hogy én eldugtam volna szégyenembenJa, hat szerencsere ezek a dolgok mar 10+ eve nem empirikusan dolnek el, csak szolok, hanem szabalyosan, van szakirodalom.stb (meg a wiki is ugyanannyira irja a ket fajta magassagat.) Amugy volt a csaladban mindketto, a kuvasz aggresszivabb altalaban, azert is lenne jobb a kerekes 8x8 nevenek szerintem...
Jaja, magassagra hasonloak, de a kuvasz szerintem nagyobb darab ugy egeszeben...
Pont azért amiért a civil autóknál:biztonság.
Azt azért én sem értem, hogy miért 17:30kor kell valamit "bejelenteni"...
Kicsit ostoba/drága dolog volt lefesteni a leokat, ha most mégsem az az új magyar camo. Én ennek a színnek örülök, de ez egy nagyon nagy elbaszás volt.
Az első leo képek után ezt írtam, és itt a legtöbben lehordtak miatta. + váltig állította mindenki, hogy jobb lesz azzal megbarátkozni.
Túlóra.
Az szakmailag is nagy baki, az esztétika meg szubjektív. Sokan csak annyit látnak, hogy foltos, jobb, mint a "sima ződ"
A rendes álcázófestéseket számítógéppel tervezik, arányos a foltok mérete és van valami oka a formáknak, töréseknek. A színeket meg illik a legjellemzőbb környezetből venni, különben világítani fog szerencsétlen jármű. A kókány munkát hamar fel lehet ismerni.... . Csak nehéz bevallani ....,
Úgyhogy nem vagy egyedül, én is azt gondolom, hogy nagy hiba, ha nem szakmai szempontok szerint dől el egy álcázófestés. Ha egy hadsereg minden járműve más-más színű, az meg védhetetlen, az már bűn. Az az igénytelenség és inkompetencia jele.
Ráadásul 3-4 topikban egyszerreMa délelőtt volt már linkelve, de már 7 oldalt kell visszalapozni. Megint pörög az oldal rendesen
Egyszer regen keresgeltem, mert az egyik rettenetesen bika, uj workstationjeinknek ($12k/darab volt) nevet akartunk adni es abbol lett kuvasz. A kuvasz a magasabb, de nem sokkal - viszont joval dinamikusabb.
Nehezen hiheto, 75kg mar szurkefarkas himnel is nagynak szamit, nemhogy szukanal.OFF valahol van egy fényképem kutyám legjobb barátnőjéről 75 + kilo a kuvaszlány
A kuvasznak, pitbullnak, rotweilernek es hasonlo fajtaknak ma mar leteznie sem volna szabad. A komondor mas teszta, az nem egy gyilokkutya.Akkor pár sor erejéig offolok
A Wikipédián láttadAmúgy ott is azt írják,hogy a komondor kan marmagassága min 70 cm átlagban 72-78 cm,az igaz,hogy a Kuvasz lobbanékonyabb inkább egy emberes kutya a komondor nyugodtabb természetű,sok helyen írják,hogy a kuvasz dinamikusabb és ez bizonyos szempontból igaz,de ha támadásról van szó akkor a komondor nagyon is robbanékony és dinamikus,napközben egy olyan helyen pihen ahonnan mindent szemmel tud tartani éjszaka pedig folyamatosan őrjáratokat tart sokszor megfigyeltem ahogy végigjárják a területet.Amúgy a komondor mint fajta elég rossz helyzetben az ősi komondorra jellemző jegyeket már csak nagyon kevés egyed hordozza magában a kuvasznál a komondorhoz képest jobb egy kicsit a helyzet de ott sem sok egyed hordozza az ősi fajtajegyeket, lenne rá megoldás mivel Erdélyben Európa legnagyobb egyedsűrűségű nagyragadozó populációja mellett folyik a pásztorkodás oda kellene magyar kuvasz és komondor kutyákat kihelyezni és az ott kiszelektált egyedeket bevonni a magyar tenyésztésbe.Volt ilyen program de idővel megszűnt remélem az állami illetve az egyetemi szerepvállalás ezt a vonalat újra megerősíti.