Nem értem a mondataid mögötti motivációd.
Vannak alapvetések az üzleti életben, a kapitalizmusban ha úgy tetszik. Valaki valamit kitalál és azt megpróbálja eladni .. a vevő pedig a saját igényei szerint megvásárolja vagy nem.. Ilyen értelemben te is dolgozol valahol, eladod a munkaerőd és azt vagy megveszi valaki vagy nem.. Amit mi kifejlesztünk a németekkel karöltve abban is benne van az a lehetőség, hogy nem veszi meg a vevő..
Nem értelek.. ennek alapján a te gondolkodásod azon alapszik, hogy "el se megyek megpróbálni eladni a munkaerőm, mert azt úgy sem veszik meg" !? ..
Ennek analógiájára.. akkor ne kezdjünk bele semminek a gyártásába mert az csak elénk rakott csont meg kidobott pénz meg lopás (meg mittudomén miket gondolsz) ..
Mi van akkor ha az egy meglévő fegyverrendszeren alapszik amiket itt említesz a Kanadaiak kapcsán.. Haver.. menjenek ki a szakemberek az erdőbe és gyűjtsenek össze faágakat aztán kezdjenek újra mindent az őskortól?
Én nem tudom te mit dolgozol mit csinálsz mennyi idős vagy stb.. ne értsd félre nem személyeskedni akarok.. de ilyeneket nem kéne magaddal tenned szerintem.. mármint így gondolkodni nem biztos hogy jó. Teljesen normális hangnemben írom le ezt neked. Nem küldelek el a francba ne értsd félre. Szerintem örülhetsz nyugodtan dolgoknak az életedben. Ahogy ennek is örülhetünk.. meglátjuk mi sül ki belőle.. mindenki a legjobbat akarja!
Ahogy a német is enni akar adni a gyerekének és szeretné élvezni a munkája gyümölcsét és a magyar is.. meg amúgy a legtöbb ember az életben így van ezzel.. Na jó ez már önsegítő fórumnak fog tűnni ezzel a hozzászólással
ha családod a meglévő válllalkozók mellett akar egy pizzázót nyitni az utcátokban, a spórolt pénzetekből, akkor is azt mondod: "persze, ugorjunk bele, maximum nem vesznek belőle, de nekünk évekig pizzánk?
Azaz miből gondolod-komolyan érdekel, - hogy a német-magyar-török öszvér akkora exportsiker lesz?