Már ne haragudj, nem fogom diplomatikusan körül írni, ...úgy általában véve rühelled a magyar sikertörténeteket, vagy ez benne van a szerződésedben?!,a magyar fél kifejlesztheti hozzá a rádiótartó állványt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már ne haragudj, nem fogom diplomatikusan körül írni, ...úgy általában véve rühelled a magyar sikertörténeteket, vagy ez benne van a szerződésedben?!,a magyar fél kifejlesztheti hozzá a rádiótartó állványt.
Dehát azokat utoljára a gyárban festették leEgyébként a T-72-esek festése is megérne pár száz hozzászólást..,...
Ne etesd a trollt.Már ne haragudj, nem fogom diplomatikusan körül írni, ...úgy általában véve rühelled a magyar sikertörténeteket, vagy ez benne van a szerződésedben?!
Igazad van, de szerintem erre van megfelelő szakembergárda, ha nálunk nem is, de RM-nél vagy a KMW-nél biztosan, vagy valamelyik kutatóintézetnél. Csak ki kell csengetni a pénzt. De még azt is meg lehetett volna próbálni, hogy fognak egy BTR-t és rádrótoznak megfelelőre festett paneleket és azzal furikáznak a különböző terepeken. Pár százezerből megvan a tesztelés. Kikevertetni egy RAL festéket nem egy nagy költség, bármelyik festékboltban megoldják. Remélem nem ezen múlott. Ha meg mégis más színe lesz az A7+ Leóknak akkor meg tényleg nem értem, bár ahogy említettem már a Lynxek makettjén is ugyan ez a színösszeállítás van mint az A4-eseken. Nagyon lelkesek vagyunk és a legjobbat akarjuk a honvédségnek és az országnak, csak mindenkinek más az elképzelése erről ezért megy a vita.Nem spórolnak, simán csak nincs gazdája.
Úgy látszik kicsit hasraütéses, amatőr módon intézték ezt a részét.
Fotós kell, aki a négy évszak színeit lekapja, és egy grafikus aki az egészet témákra és eszközökre bontva összeállít pár variációt, egy katonai szín katalógust.
Igazad van, én kérek elnézést. Megszaladtak az ujjaim,...helyrehozom egy sörrel...Ne etesd a trollt.
Ezek szerint Pesten készültek a felvételek.https://m.blog.hu/ki/killermetals/image/201130_bp-arb_1gidran_044_zgl.jpg
Az első pillanatban a Csaba ugrott be így letakarva... Felturbózva!
Nekem a festés is meg így is jó ahogy van
Ne is szólj hozzá! Ne reagálj arra amit ez a kétéltű ír.Már ne haragudj, nem fogom diplomatikusan körül írni, ...úgy általában véve rühelled a magyar sikertörténeteket, vagy ez benne van a szerződésedben?!
Pontosan erre vár. Ha nem reagálunk, megunja, és megy tovább a Nők Lapja Café forumába.Igazad van, én kérek elnézést. Megszaladtak az ujjaim,...helyrehozom egy sörrel...
Hát senki sem mondta, hogy Tatán.Ezek szerint Pesten készültek a felvételek.
Már ne haragudj, nem fogom diplomatikusan körül írni, ...úgy általában véve rühelled a magyar sikertörténeteket, vagy ez benne van a szerződésedben?!
A Viperea , ami így elsőre az RM canadai vállalata által gyártott, de nagy számban nem rendszeresített Nanuk fegyvertorony, ,?Ne etesd a trollt.
Ezek Pesten vannak. Mátyásföldön....ahh, most csak ezért valahogy intézzek egy tatai VIP látogatást?!
Leókra gondoltam, hozzám az közelebb van.Ezek Pesten vannak. Mátyásföldön.
Arról van valami forrásod hogy a NATTER azonos lenne a Dual-al?A Viperea , ami így elsőre az RM canadai vállalata által gyártott, de nagy számban nem rendszeresített Nanuk fegyvertorony, ,?
Furcsa lenne ha az A7+ -ok más szinnel jönnének mint az A4-ek most!Gondolom a Németek saját szakállra nem változtatnak,ha csak a Honvédség nem kéri!Igazad van, de szerintem erre van megfelelő szakembergárda, ha nálunk nem is, de RM-nél vagy a KMW-nél biztosan, vagy valamelyik kutatóintézetnél. Csak ki kell csengetni a pénzt. De még azt is meg lehetett volna próbálni, hogy fognak egy BTR-t és rádrótoznak megfelelőre festett paneleket és azzal furikáznak a különböző terepeken. Pár százezerből megvan a tesztelés. Kikevertetni egy RAL festéket nem egy nagy költség, bármelyik festékboltban megoldják. Remélem nem ezen múlott. Ha meg mégis más színe lesz az A7+ Leóknak akkor meg tényleg nem értem, bár ahogy említettem már a Lynxek makettjén is ugyan ez a színösszeállítás van mint az A4-eseken. Nagyon lelkesek vagyunk és a legjobbat akarjuk a honvédségnek és az országnak, csak mindenkinek más az elképzelése erről ezért megy a vita.
Na, ennyire nem jószívűek.
Variációm: RM,A saját 4x4 projektjük bukta. Legalább hat éve reszelgetik, elhúztak mellettük a vetélytársak. Most nagylelkűen eladják, ami menthető a fejlesztésből, és itt nem a járműre gondolok, hanem távirányítású toronyra, az esetleges tüzérségi felderítő változat rendszereire,ilyesmi,a magyar fél kifejlesztheti hozzá a rádiótartó állványt., de kb 200 darabért felhúzza a gyárat, ami nem két fillér, és utána térden állva fog könyörögni a német cégnek, hogy gyártsunk ott akármit, csapatszállító tandembiciklit akár.
A Nurol több helyre már eladta a gyártási liszenszet, oda önálló magyar export nem, lesz. Környéken vagy lekötve már a megrendelés, ld JLTV üzletek, vagy saját fejleszések, de megmutattuk az imperialistáknak, lett magyar narancs.
Arról van valami forrásod hogy a NATTER azonos lenne a Dual-al?
ugyanis az RM RC tornyai ugye a céges katalógus alapján a 20 mm-es Fieldranger 20, a 609M, a Nanuk, =dupla) és a Qimek -szimpla fegyverállvány. Próbáltam rákeresni eladásokra, de nem sok eredménnyel.... vajon miért?
A RM honlapján dual fegyverzetű -saját cégen belüli toronynak csak ezek vannak feltüntetve:Arról van valami forrásod hogy a NATTER azonos lenne a Dual-al?