[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

Persze, csak a KPVT a BTR-eken rendszerben van, azért kérdezem, hogy áthidaló megoldásként felmerült-e egy ilyen lehetőség.

45X leírták, lenyilatkozták.

Alig van már sima 80-as kocsink.

Lehet, hogy én nem értem a dolgot, de nekem az jött le, hogy Busho KPVT-t szeretne tenni a Gidránokra.
Amúgy @krisss , nyilatkoztak már sokmindent, aztán ez a program is, meg a Lynx is csúszik egy évet, meg hát a Zlinekre is mondták, hogy felderítő gépek.

Lehet, hogy én nem értem a dolgot, de nekem az jött le, hogy Busho KPVT-t szeretne tenni a Gidránokra.
Amúgy @krisss , nyilatkoztak már sokmindent, aztán ez a program is, meg a Lynx is csúszik egy évet, meg hát a Zlinekre is mondták, hogy felderítő gépek.

Azt hiszem, a 14,5 nem lenne rossz.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

1.jpg

Csak érdekességként, de itt egy 6x6-os verzió.

Csak érdekességként, de itt egy 6x6-os verzió.
Csak a kép maradt le.
Ja megvan. de ez az ejder dragon 6x6, ez konkrétan egy BTR-60 átlemezelve. Attól, hogy nurol még nincs köze az Ejder Yalcin-hoz.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
Csak a kép maradt le.
Ja megvan. de ez az ejder dragon 6x6, ez konkrétan egy BTR-60 átlemezelve. Attól, hogy nurol még nincs köze az Ejder Yalcin-hoz.
Azt hittem ez a az első Ejder Yalcin, amivel a kezdetekben próbálkoztak.
Úgy olvastam az még 6x6 volt.

Ha debreceni "páncélozott" hajdúdandár alapvetően Gridránnal lesz felszerelve, akkor hová mennek majd a BTR-t váltó 8x8-asok?

• Vicces
Reactions: LMzek 2.0
Okkal.Majd ha képesek leszünk egy IDF szintű,hadműveleti csapatsűrűségű haderőt kiállitani,akkor a zsidókat fogom folyton előhozni (különben igy is folyton előhozom a zsdókat is,meg másokat is,csak nem figyeltek eléggé)
Azt hogy őket előhozod sokszor azt tudjuk :D
A búrokat meg izraelt szoktad sokszor emlegetni.

Okkal.Majd ha képesek leszünk egy IDF szintű,hadműveleti csapatsűrűségű haderőt kiállitani,akkor a zsidókat fogom folyton előhozni (különben igy is folyton előhozom a zsdókat is,meg másokat is,csak nem figyeltek eléggé)
Én kerekes harcjárműben Patria-fan vagyok: az új 6x6-osuk az 1 millió eurós árával eléggé versenyképes...
Elektronikában, tüzérségben, rakétákban meg izraelit pártolom, mert jók - szóval nem bánom ha több mindent veszünk onnan.

Amúgy Patria kerekesei léteznek, gyártják őket, ez a "búr bomba" meg nem...