A többi gáz tolja maga elött a lövedéket.Valamerre akkor is el kell vezetni a többi gázt, a kisebb furatátmérő pedig csak felgyorsítaná a kellő mennyiséget és az még nagyobb energiával verné a szerkezetet.
A többi gáz tolja maga elött a lövedéket.Valamerre akkor is el kell vezetni a többi gázt, a kisebb furatátmérő pedig csak felgyorsítaná a kellő mennyiséget és az még nagyobb energiával verné a szerkezetet.
Igen, számolva az elvont gázmennyiséggel, erre a mennyiségre alapozva a cső elhasználódását. Szóval arra sem engedheted csak úgy random a maradek mennyiséget úgy, hogy annak nem lesz hatása amivel számolnod kell.A többi gáz tolja maga elött a lövedéket.
Van a gázelvételes gázdugattyús rendszer (gas piston), ezen belül van rövid gázdugattyú hátrasiklásos (short-stroke piston) és hosszú gázdugattyú hátrasiklásos (long stroke-piston) rendszer. Csak, hogy tisztázzuk a megnevezéseket.Csak az nem az a rendszer, amire én azt mondtam, hogy minimális jut vissza.
Nem ütőrudas, nem gas piston system, nem arról beszéltem.
Igazad van. Kizárólag a short strokera gondoltam, ami a lökőrudas.Van a gázelvételes gázdugattyús rendszer (gas piston), ezen belül van rövid gázdugattyú hátrasiklásos (short-stroke piston) és hosszú gázdugattyú hátrasiklásos (long stroke-piston) rendszer. Csak, hogy tisztázzuk a megnevezéseket.
Azok is koszolnak, persze egy BREN 2 nem lesz olyan retkes 100 lövéstől mint egy AK, de van mit takarítani rajta.Igazad van. Kizárólag a short strokera gondoltam, ami a lökőrudas.
Ennek pont nem lenne semmi értelme, mert ez nem arra van, hogy állva lövöldözz vele. A golyószóróval a géppuskával ellentétben lehet érdemben állva lőni, de nem lehet ez a képesség semmilyen formában egy golyószóró milyenségének indikátora.Azért egy teszt videót megnéznék róla hogy állva sorozatot lőve 50 méterről mellalkot mennyire tartja! Aztán 100 majd 150 méterről!
Én ballisztikusra emlékszem, ha a bánkis előadásra gondolsz.Tervezésnél ugye az ilyesmit illik előre kiszámolni/szimulálni, stb.
Merő véletlenségből a Gestamenes mérnök, aki azon az előadáson beszélt nekünk pont mechanikai lengőrendszerek méretezésével foglalkozik a cégben. Vagy legalábbis ezt mondta.
van belőlük már beszerezezve, már ránk erőltették.Lehet ezekből valamikor, valami a Honvédségnek ? Esetleg rájuk erőltetik így ahogy most vannak a konstrukciók ? Megnéztem a két villalábú fegyvert, hát piszkosul ráztak ahogy látom. Letámasztott állapotban is. Elég durván nézett ki mindkét videó.
Vigasztaljon a tudat hogy 70 év múlva majd leírják hogy nem vesztettük volna el a háborút ha eleget rendszeresítenek belőle mert igazából jobb volt mindennélvan belőlük már beszerezezve, már ránk erőltették.
Nemsokára megszületnek majd az első cikkek, hogy ez a világ èlvonala.Lehet ezekből valamikor, valami a Honvédségnek ? Esetleg rájuk erőltetik így ahogy most vannak a konstrukciók ? Megnéztem a két villalábú fegyvert, hát piszkosul ráztak ahogy látom. Letámasztott állapotban is. Elég durván nézett ki mindkét videó.
Egész biztos, hogy eldicsekedett a lengőrendszerekkel, meg hogy ő fejből tolja a képleteket ezekhez.Én ballisztikusra emlékszem, ha a bánkis előadásra gondolsz.
Eleve az előadás címében a "ballisztikus" szó szerepelt
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..