Ne szívjál füvet!Minek a színébe? Én csak füvet látok a képen![]()
![]()
![]()

Ne szívjál füvet!Minek a színébe? Én csak füvet látok a képen![]()
![]()
![]()

Legalább messzebről nézzétek.Belemenjünk a színèbe?![]()
Mert nem ért hozzá!A cseh twitterezőnek tetszenek a színek.

Az a durva, hogy még az ukrán zászlós felhasználóknak is tetszenek a képekA cseh twitterezőnek tetszenek a színek.

Ezek a jó színek. Már írtam miért!A cseh twitterezőnek tetszenek a színek.
Én megfogadtam magamban, hogy nem kommentelek színnel kapcsolatban, de most kivételt teszek (pont a tweetben megjelent kép miatt):Ezek a jó színek. Már írtam miért!
A magyar haderŠlehetséges fejlesztési irányai
Szerintem (remélem) vacak géppel fényképezték. A terveken bemutatót barna itt zöldes ék tűnik, a fekete az kék, a homokszÃn citromsárga... Vagy valakik nem tudták értelmezni a ral kódokat?forum.htka.hu
Ez is valami hasonló minta ötlet...
Nyílt terepre nem lehet álcázni (lehet, de minek, mert a mozgás leleplez), lásd: Ukrajna, az elmúlt hónapok kudarcai) Az álcázózószín rejtekre készül, ahol bújsz, ahonnan lecsapsz. Extrém kevés terep kedvez a támadóknak is.Én megfogadtam magamban, hogy nem kommentelek színnel kapcsolatban, de most kivételt teszek (pont a tweetben megjelent kép miatt):
A sárgának a lényege azon a képen látszik igazán, amelyik azt a Gidránt ábrázolja, amelyik Városligetben lett lefényképezve.
A lombon átszűrődő éles fény a barnát ugyan arra a sárgára húzza, mint amilyen sárga már rajta van. A jobb oldali visszapillantó körül lehet ezt a hatást legjobban megfigyelni. Az antracit meg teljesen összekeverhető a lombos ág vetett árnyékával.
![]()
Nem színhelyes a fotó.

Ez is valami hasonló minta ötlet...
Én megfogadtam magamban, hogy nem kommentelek színnel kapcsolatban, de most kivételt teszek (pont a tweetben megjelent kép miatt):
A sárgának a lényege azon a képen látszik igazán, amelyik azt a Gidránt ábrázolja, amelyik Városligetben lett lefényképezve.
A lombon átszűrődő éles fény a barnát ugyan arra a sárgára húzza, mint amilyen sárga már rajta van. A jobb oldali visszapillantó körül lehet ezt a hatást legjobban megfigyelni. Az antracit meg teljesen összekeverhető a lombos ág vetett árnyékával.
![]()
Megtennéd esetleg, hogy az antracitot hagyod az eredetin? Csak kíváncsi vagyok.Ez csak egy gondolatkísérlet. A sárga és az antracit lett manipulálva.
![]()
Van egy kis dolgom, utána megcsinálom.Megtennéd esetleg, hogy az antracitot hagyod az eredetin? Csak kíváncsi vagyok.
Na, ez így már nagyon jó!Ez csak egy gondolatkísérlet. A sárga és az antracit lett manipulálva.
![]()
Ha ez így lenne, akkor nem létezne a MERDC camo, ami egy igen széleskörű fejlesztés és tesztelés eredménye.Ez optikai csalódás. Úgy tűnik, a sötét világos kontraszt miatt, hogy működik, de bármilyen más terepszínű festésen lenne világos és sötét folt. Ezért nem kell külön árnyékot vagy világos részt festeni a felületre.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..