Szerintem Párizsban Szijjártó aláírt egy vételi szándéknyilatkozatot 20db airbus tiger-re. Decemberben.Egy új - nem lesz az kevés? Meg ezek szerint nem lesz harci helikopter beszerzés.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem Párizsban Szijjártó aláírt egy vételi szándéknyilatkozatot 20db airbus tiger-re. Decemberben.Egy új - nem lesz az kevés? Meg ezek szerint nem lesz harci helikopter beszerzés.
Ha igaz, akkor ez lehet jó is meg rossz is. Az ausztráloknak elég sok problémájuk volt/van velük. Viszont ennyi Airbus helikopter már megérhetné a gyártónak valami gyártósort idetelepíteni.Szerintem Párizsban Szijjártó aláírt egy vételi szándéknyilatkozatot 20db airbus tiger-re. Decemberben.
Bár nagyon kétlem, és engem meglepne, nekem az egyik kedvencem a típus. Igen rossz a híre, de ez meggyőződésem arra vezethető vissza, hogy a franciákon túl mindenki nulla ráfordítással szeretné üzemeltetni az amúgy valóban karbantartásigényes és nem olcsón reptethető kompozit gépet. Az viszont vitathatatlan, ha rendesen működik, egy nagyon jó széles spektrumban stealth képességekkel rendelkező halk top kategóriás eszköz.Szerintem Párizsban Szijjártó aláírt egy vételi szándéknyilatkozatot 20db airbus tiger-re. Decemberben.
A németeknek is, csak mindketten basznak rá forrást szánni, aztán meg csodálkoznak hogy szar van a palacsintában.Ha igaz, akkor ez lehet jó is meg rossz is. Az ausztráloknak elég sok problémájuk volt/van velük. Viszont ennyi Airbus helikopter már megérhetné a gyártónak valami gyártósort idetelepíteni.
Szerintem Párizsban Szijjártó aláírt egy vételi szándéknyilatkozatot 20db airbus tiger-re. Decemberben.
Ez egy újabb több százmilliós tétel lenne euróban. Van erről valahol részletesebb info is?
Én azért gondolom hogy így van, mivel rá pár nappal itthon aláírták a 16db h225m szerződést.Ez egy újabb több százmilliós tétel lenne euróban. Van erről valahol részletesebb info is?
Nem olyan rossz technika az, csak drága valóban.Csak kézzel eszem, amióta megtudtam, hogy a nyilasoknak szokásuk volt evőeszközzel enni.
Ó, hogy tört volna el a keze, ha ez igaz! A világ összes szerelője nem lesz elég Szolnokra.
Én csak következtettek , a 20 az nem 16.Ez egy újabb több százmilliós tétel lenne euróban. Van erről valahol részletesebb info is?
De az mégis egy dedikált harci helikopter.
Következtesd ki hogy a 20 H145 ösről van szó..... azt is vettünk ám... 16 H225 mellé...Én csak következtettek , a 20 az nem 16.
https://hirtv.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/uj-dimenzioba-leptek-a-franciamagyar-egyuttmukodesek-2473193
A H145M-ek óta ezt teszem én is,...és a Leókat látva úgy néz ki érdemes álmodni...Valaki egyszer mondta, hogy merjünk nagyot álmodni...
Lehetséges .Következtesd ki hogy a 20 H145 ösről van szó..... azt is vettünk ám... 16 H225 mellé...
Nem szép dolog a fiúkra kivetíteni az apák bűnét!Ezt biztos apádtól tudod.
Ez biztos.Lehetséges .
A H145M-ek óta ezt teszem én is,...és a Leókat látva úgy néz ki érdemes álmodni...
Néha elkalandoztam én is a gondolattal, hogy az anno beharangozott 40 új heliből a maradék négy (eddig 20+16 ugye a felállás) talán a különlegesek speciális tűztámogató helikoptere lehet(ne) majd, egy igazán dedikált harciheli, csak ha belegondolunk, a 4db az igazából semmire sem elég. Úgyhogy ezeket a gondolatokat gyorsan elhessegettem.
Minek??? Igy is buzi sok ez a mennyiség.... kihasználatlan leszSzerintem a 40 az vagy nagyságrandi szám, vagy ha pontosan annyi, akkor meg két új(abb)mókus, hiszem abból már van 2, így 38 az a 36.
Dehogy lesz kihasználatlan. Helikopterre mindig szükség van, illetve ne abból indulj ki hogy folyamatosan mindig pöcc röff indul és elérhető lesz a 16+20 db, mert ez nem teljesen így működik.Minek??? Igy is buzi sok ez a mennyiség.... kihasználatlan lesz
Most mennyi heli volt évekig?? 4-6db???? Lesz 12 Mi24 és 36 H.... csak én érzem az anomáliát???Dehogy lesz kihasználatlan. Helikopterre mindig szükség van, illetve ne abból indulj ki hogy folyamatosan mindig pöcc röff indul és elérhető lesz a 16+20 db, mert ez nem teljesen így működik.
Igen, mivel marha kevés volt ami volt. Nem az az optimális hogy 4-6 db van.Most mennyi heli volt évekig?? 4-6db???? Lesz 12 Mi24 és 36 H.... csak én érzem az anomáliát???
Dehogy lesz kihasználatlan. Helikopterre mindig szükség van, illetve ne abból indulj ki hogy folyamatosan mindig pöcc röff indul és elérhető lesz a 16+20 db, mert ez nem teljesen így működik.