Mire kitör a 3-ik vh tényleg nem lesz semmi technikánk. se tank,se katona,se ágyú,se légvédelem,se gripen,se helikopter,se....
Mi lehet a cél?
Mi lehet a cél?
Legalább sutyiba vehetnének megint 3 minyót valahonnan.
Sejtettem, hogy a száz mft-os heliköltség csak optimális (költségvetési) körülmények fennforgása esetén lesz meg, de ezek már nem azok.
Főleg úgy, hogy nagyon valószínű, az első Gripen esetleges újrabeszerzésének költségeit teljes egészében nekünk kell finanszírozni.
A döntéshozók nyilván már tudják mi okból nem lesz beszerzés, de a forráshiány is arra utal, hogy a balesetért való felelősség a miénk, vagyis pilótahiba vót.
emel,
Amit legutóbb tavaly vettünk azok is huszonéves nagyjavított használtak voltak. Szó sem volt újakról a hsz-ban.
Egyszerűen nem kellett volna hagyni lerohadni a helikopterflottát (se). Pontosan erre céloztam. Ennyi.
<blockquote rel="Panzerfaust">emel,
Amit legutóbb tavaly vettünk azok is huszonéves nagyjavított használtak voltak. Szó sem volt újakról a hsz-ban.
Egyszerűen nem kellett volna hagyni lerohadni a helikopterflottát (se). Pontosan erre céloztam. Ennyi.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..