Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Érdekességként, volt is szó mostanában hogy néz ki egy raj.
Hibás!
Úgy néz ki a raj,hogy a raj pk-nak AK-63F,a rajparancsnok helyettesnek AK-63D,a két géppuskásnak PKM,az RPG-snek RPG-7+AK-63D,a három lövésznek pedig AK-63D.
Ha jól tudoma rendfokozatok pedig úgy vannak,hogy rajparancsnok törzsőrmester,helyetts őrmester,a harcjárművezető szakaszvezető,a géppuskás és az RPG-s tizedes,a többi meg vag őrvezető vagy közkatona.Bár ebben nem vagyok biztos meg igazából a legénységi helyeknél ez kb sehogy sem működik,azaz lehet bámilyen legénységi állományú katona bármilyen rendfokozattal bármilyen legénységi beosztásban.
Aranyos, hogy nektek van még FHibás!
Úgy néz ki a raj,hogy a raj pk-nak AK-63F,a rajparancsnok helyettesnek AK-63D,a két géppuskásnak PKM,az RPG-snek RPG-7+AK-63D,a három lövésznek pedig AK-63D.
Ha jól tudoma rendfokozatok pedig úgy vannak,hogy rajparancsnok törzsőrmester,helyetts őrmester,a harcjárművezető szakaszvezető,a géppuskás és az RPG-s tizedes,a többi meg vag őrvezető vagy közkatona.Bár ebben nem vagyok biztos meg igazából a legénységi helyeknél ez kb sehogy sem működik,azaz lehet bámilyen legénységi állományú katona bármilyen rendfokozattal bármilyen legénységi beosztásban.
Vagány cuccnak néz ki csak nem mil STANDARD.... például nem vízálló!!! És itthon annyiba kerül mint egy EOTECH vagy egy AIMPOINT... Hobbylövészeknek megfelelő lenne nem véletlen hogy ha jól tudom a sereg AIMPOINTOT szerzett be most.....Btw ha jol neztem errol az optikarol van szo, vagany cucc:
basszus öreg vagyok ... mióta 7 fő egy raj ?Hibás!
amióta a BTR-be 7en férnek be hátra te gyökér .... bocsi srácok nem szóltam , nézzétek el megfáradtam ma picit , pedig még én is ültem ilyenben hátul.... na mindegybasszus öreg vagyok ... mióta 7 fő egy raj ?
Nem vagy öreg csak rosszul számolsz.basszus öreg vagyok ... mióta 7 fő egy raj ?
fúúúú jó elegem van a mai napból bocsi ténylegNem vagy öreg csak rosszul számolsz.
1rpk
1rpkh
2 gpusok
1rpg
3lövészek
Ezt írta dudi. Használj számológépet.
fúúúú jó elegem van a mai napból bocsi tényleg
A BTR-be 6-an férnek hátra nem heten...
Annak pont semmi értelme.Aztán majd ha jönnek lassan a cseh fegyverek!
Akkor majd úgy lesz, hogy rajparancsnok fog kapni csak Bren2-t.
A többiek meg maradnak AK-val.