Ez vagy 20-30 éves fegyver.
Tudod, nekem abból van elegem MO-ból, hogy itt mindenki olyan jól tudja, hogy 10-20-30 éves relációban mi miért volt szar. Ki volt hülye, no meg kit fizettek meg..... Csak látnod kéne, hogy 20 év múlva kb. ugyanez lesz a szitu, meg a lemez, a menő szöveg, meg a tényállás... Én hidd el, kiegyeznék azzal, ha urambocsá csak a honvédelem területén fordulna elő ilyen orbitális és permanens faszság (nevezzük nevén a dolgokat!!), de ez sajna nem így van, hanem az élet minden területén ez van... Nem akarok menősködni (mert ezt többször már megkaptam), de nekem elegem van a saját életemben is azzal, hogy ezen a héten is kiderült egy nettó 8 milliárdos projektben, hogy a NER hugy..agy...i nem tudták megoldani a feladatot, ezért engem bíztak meg azzal, hogy -ad hoc- soron kívül a jövő szerdára tegyek rendbe egy projektet. Persze mit tudnak adni, max. pénzt, de azt már senki sem kérdezte, hogy pünkösdkor, mit terveztem? Persze amit terveztem az ugrik, a barátnőm még megértő, de meddig??? És ez azoknak a bűne, akik képesek a szarról is kiállítani, hogy az jóízű.... Na hát ez az előző kommenteim értelme, mert igazán akár tetszik akár nem, egyszer valakinek ezek miatt le kell nyelni a szart. És az büdös...