Ezt így is el tudja érni.Mert neki menne az első fának és pofára esne az első kőben.
Ugyanakkor a VR-szemüveget összelövöd egy GoPro kamerával, akkor létre tudsz hozni egy AR képet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt így is el tudja érni.Mert neki menne az első fának és pofára esne az első kőben.
felesleges bonyolítás - jó ez így. Bármikor lehet dobnia kell az egészet, mert tűzharc tör ki - a VR-szeműveg akadály.Ezt így is el tudja érni.
Ugyanakkor a VR-szemüveget összelövöd egy GoPro kamerával, akkor létre tudsz hozni egy AR képet.
És ezzel tökéletesen elzárja magát a külvilágtól.Ezt így is el tudja érni.
De most komolyan.De ezt miért nem VR-szemüvegben csinálja?
Napsütésben amúgy is nehéz lenne bármit is kivenni a képernyőn, ráadásul a szemet is gyorsan lefárasztja, a keze is elfárad hamar a tartásban.
Ez olcsójánoskodás.
Ukránok használják FPV drón reptetéséhez, de egyhelyben ülve.De most komolyan.
Hogy gyalogolna ha VR szemüveg van rajta?
Amúgy használt már valaki ilyet?
Nekem egy ismerősöm azt mondta ő 15 perc után majdnem hányt.
De gondolom hozzá lehet szokni.
Én igen, különböző vr szimulátorokst is. Kb 15 perc megszokni de aki érzékeny rá rosszul leszDe most komolyan.
Én igen, jó cucc csak szétbassza a szemed pár óra után, érdemes szünetet tartani közben. De annyira jó cucc, higy sokáig vacilaltam mit vegyek ps5 vagy VR készletDe most komolyan.
Mit foglalj leÉn igen, jó cucc csak szétbassza a szemed pár óra után, érdemes szünetet tartani közben. De annyira jó cucc, higy sokáig vacilaltam mit vegyek ps5 vagy VR készlet
Még hozzátenném, hogy már az E-Ink képernyők is sokat fejlődtek, már vannak színesek is és filmlejátszásra alkalmasak is és az nem vakít, napfény mellett is lehet használni.
És a HERO-n kívül más drónok gyártása is be lett lengetve.
2025-re(vegere) az osszes kamikadze dron meg lesz? Akkor gondolom ezekre a kikepzes mar javaban zajlik?
Tippre: PROTAR különféle verziói - ezek gyártását nem nehéz megígérni...És a HERO-n kívül más drónok gyártása is be lett lengetve.
Széles fesztávú felderítő és csapásmérő drónokat említett. Az nem a ProTar.Tippre: PROTAR különféle verziói - ezek gyártását nem nehéz megígérni...
Akkor ezek szerint felpörög a MALE drón projekt...Széles fesztávú felderítő és csapásmérő drónokat említett. Az nem a ProTar.
Ahhoz talán alá kene írni ezt azt ami ott van az asztalánSzéles fesztávú felderítő és csapásmérő drónokat említett. Az nem a ProTar.
2 hete te linkelted hogy mi lesz ... miért Hermes-szel még mindig?Mekkora üzlet lenne PULS + HERMES + ATMOS egyszerre megrendelni az ELBIT-től. Ezért már lehetne gyártást és sok kedvezményt kérni.
A Rajnafém drónjára gondolsz? LUNA-ra?Ne már... 2 hete volt róla szó ebben a topikban. Lapozzatok már vissza 10 oldalt ha nem emlékeztek...
Vásárlás anno, most gyártást is mondott.2 hete te linkelted hogy mi lesz ... miért Hermes-szel még mindig?
Mer kimondta valaki hogy rheinmetall?