Vettünk ebből is?annak tűnik...
HERO-120 - Uvision
The Hero-120 is medium range anti-armored system, designed to provide front-line forces with organic capabilities that allow them to operate independently,uvisionuav.com
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vettünk ebből is?annak tűnik...
HERO-120 - Uvision
The Hero-120 is medium range anti-armored system, designed to provide front-line forces with organic capabilities that allow them to operate independently,uvisionuav.com
Persze. Idén kezdik szállítani.Vettünk ebből is?
elvileg 120-asból lesz a legtöbb...méretre képességre kb. "SPIKE LR kategóra"Vettünk ebből is?
A nagyobbakból is vettünk!?Persze. Idén kezdik szállítani.
jaA nagyobbakból is vettünk!?
Inkább NLOS mint LR mivel 40 km a hatótáv.elvileg 120-asból lesz a legtöbb...méretre képességre kb. "SPIKE LR kategóra"
én kiállok, begyújtom a gyutacsot a 100 forintos öngyújtómmal aztán elhajítom mintha forró krumpli lenne a pycsábaLesz valami gépjármű amiről indítod vagy az állványos vetőcsöves megoldás lesz?
Még gyártásról is volt szó, meg hogy az olaszoktól jön az eleje… vagy ilyesmi. Valami olyan volt hogy alacsony százmilliós értékben többféle drónDe nemtom mit lepődtök meg van topikja és ott van benne minden. Be lett jelentve má kb 2 éve.
Bobo utalt rá egyszer 400-asból is lesz (hatótávot mondott asszem) - majd hozzá tette, hogy amúgy ez titkos és röhögcsélt egyet ezen...A nagyobbakból is vettünk!?
Vagy beleállítod egy sörösüvegbe, meggyújtod oszt had menjen! Oszt csáén kiállok, begyújtom a gyutacsot a 100 forintos öngyújtómmal aztán elhajítom mintha forró krumpli lenne a pycsába
Ezt írta alá először a Bobo, csakDe nemtom mit lepődtök meg van topikja és ott van benne minden. Be lett jelentve má kb 2 éve.
@Venom85 ujra es ujra meglepődik mindenen pedig meg kommentel es likeolja is a dolgokat ... Figyeld meg amikor megjon az első is kiraknak rola valamit ugyan ugy megfoglepődni hogy vettunk ilyet es megfogja kerdezni hogy mas meretbe is ...De nemtom mit lepődtök meg van topikja és ott van benne minden. Be lett jelentve má kb 2 éve.
A következő pár hónapban nem kezd aláírogatni akkor kb. ez lesz az egyetlen beszerzés, ami a nevéhez kötődik 2026-ig, amikor szinte biztos, hogy leváltják. Bár valszeg ezt is még MG tárgyalta le, nem Bobo "saját teljesítménye".Ezt írta alá először a Bobo, csak
Pont nem igaz amúgy rám de na! Én legalább visszaolvasok, nem úgy mint egyesek! Nyilván nem rád gondoltam!.
@Venom85 ujra es ujra meglepődik mindenen pedig meg kommentel es likeolja is a dolgokat ... Figyeld meg amikor megjon az első is kiraknak rola valamit ugyan ugy megfoglepődni hogy vettunk ilyet es megfogja kerdezni hogy mas meretbe is ...
Ez a 120-as, já?
Itt (is) jöhetne képbe az nms.Lesz valami gépjármű amiről indítod vagy az állványos vetőcsöves megoldás lesz?
Egy MTZ vontatott nehézpótra is fel rakhatod nem kell drága platform!Itt (is) jöhetne képbe az nms.
konkrétan MTZ-re kétlem de egy olyan pótkocsira amit egy MTZ-húz azt már el tudom képzelniEgy MTZ-re is fel rakhatod nem kell drága platform!