Szerintem szögvisszaverők radarok megtévesztésére.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem szögvisszaverők radarok megtévesztésére.
Tehát szar! Rendeljünk másikat! Újabb 50 ezer db-ot!Az a fránya sisak.
Nem. Csak fontos volna megtanulniuk megfelelően beállítani a felszerelésüket.Tehát szar! Rendeljünk másikat! Újabb 50 ezer db-ot!
Lehet, hogy az sem ártana ha mérethelyes lenne. De ettől még botrány ahogy a fejükön van.Nem. Csak fontos volna megtanulniuk megfelelően beállítani a felszerelésüket.
Nem is olyan sokára emberek lesznek alájuk beosztva, és ők fogják azoknak a felszerelését ellenőrizni.
De ha másért nem is, legalább a fotózás kedvéért gatyába rázhatná őket a kiképző.
Valószínűleg most van először!Lehet, hogy az sem ártana ha mérethelyes lenne. De ettől még botrány ahogy a fejükön van.
Nem is a kisujjukból kell kiszopniuk!Valószínűleg most van először!
Az még nekem sem volt soha pedig biciklizek eleget.Ezeknek biciklisisak sem volt eddig a fejükön?
Nekem van egy Petzl sisakom via ferratara! Nem kevlár, de hasonlóan lehet igények szerint méretre állítani a belsejét! Szerintem a képen szereplő fiatalokat csak pont nem érdekelte, hogy áll az a sisak!Az még nekem sem volt soha pedig biciklizek eleget.
Még nem nőtt be a fejük lágya és azt védik...Arra gondoltam, hogy akkor talán rájöhettek volna, hogy ezeket állítani lehet és nem kell a fejük búbján hordani.
Valljuk be, ha egy sapkára kell feltenni, akkor nem lesz magától értetődőnek lennie a felhelyezésnek.Még nem nőtt be a fejük lágya és azt védik...
Az akinek meghaladja a képességeit, hogy sapkára felvegyen egy sisakot elsőre annak hogy akarsz fegyvert adni a kezébe? Hogy akarod emberek iranyítását rabízni?Valljuk be, ha egy sapkára kell feltenni, akkor nem lesz magától értetődőnek lennie a felhelyezésnek.
Ezért mondtam, hogy biztos vagyok benne hogy nem volt rajtuk korábban.
Ha lett volna rajtuk sapka nélkül is, akkor azonnal magától értetődően beállítja az ember. De az első használati nap végére biztosan!
A faszt már elnézést, ha nem szarsz bele kb 10 perc alatt magadra tudod állítani, ha a kiképző nem szarik bele akkor még segít is.Valljuk be, ha egy sapkára kell feltenni, akkor nem lesz magától értetődőnek lennie a felhelyezésnek.
Ezért mondtam, hogy biztos vagyok benne hogy nem volt rajtuk korábban.
Ha lett volna rajtuk sapka nélkül is, akkor azonnal magától értetődően beállítja az ember. De az első használati nap végére biztosan!
Nem is a kisujjukból kell kiszopniuk!
A kikepzőknek kellene megtanítani nekik mielőtt kiteszik a lábukat a gyakorlótérre, és akkor ezt most be sem fejezem.
Arra gondoltam, hogy akkor talán rájöhettek volna, hogy ezeket állítani lehet és nem kell a fejük búbján hordani.
Te tudsz csokornyakkendőt kötni?Az akinek meghaladja a képességeit, hogy sapkára felvegyen egy sisakot elsőre annak hogy akarsz fegyvert adni a kezébe? Hogy akarod emberek iranyítását rabízni?
És mi van, ha a 4. percben felsorakoztatnak, mert ott a PR fotós akinek este mozijegye van a plázába, és gyorsan le kell rendeznie ezt a kellemetlen közjátékot a sok béna acélkockakezdeménnyel.A faszt már elnézést, ha nem szarsz bele kb 10 perc alatt magadra tudod állítani, ha a kiképző nem szarik bele akkor még segít is.
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.Te tudsz csokornyakkendőt kötni?
És kesztyűben?