Pardon.Talán inkább krissebb emberkékkel. Mert különben kisebb...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pardon.Talán inkább krissebb emberkékkel. Mert különben kisebb...
Milyen bakancsot rendeltél és mi most ami jókat gyárt? Vadászok én is valami 3 évszakosat, amit inkább gyűrnék, mint a jelenlegit, ami majdnem téli.Annyit segítek, hogy jelenállás szerint 1 nappal előbb jönnek mint a bakancsom.
Haix Black Eagel Athletic 2.1 GTX mid. Én csalódtam a solomonban és a Lowában is, szóval remélem ebben nem fogok.Milyen bakancsot rendeltél és mi most ami jókat gyárt? Vadászok én is valami 3 évszakosat, amit inkább gyűrnék, mint a jelenlegit, ami majdnem téli.
Multkor felvettem egy Haix-ot, egy faszi hozta a tiednek kb feléért, lehet kamionról esett le, nem tudom, de valami kurva merev volt. Igaz nem nézett ki ennyire szellősnek, hanem full bőr volt, de akkoris, mintha betonból lett volna. Nekem Mammut van, igaz az nem annyira military mint ez, na meg sajnálok minden szarba belemászni vele, uh amellé kell vegyek valamit. A Scarpa ami még elterjedt itt a vadkeleten, egy ideig meg is voltam elégedve a minőségével, de már az sem hozza azt amit 15 éve és akadozik a gyártás is sajnos.Haix Black Eagel Athletic 2.1 GTX mid. Én csalódtam a solomonban és a Lowában is, szóval remélem ebben nem fogok.
Akkor te egy céges NepalPro-val találkoztál és azért volt olcsó, mert ingyen szerezte.Multkor felvettem egy Haix-ot, egy faszi hozta a tiednek kb feléért, lehet kamionról esett le, nem tudom, de valami kurva merev volt. Igaz nem nézett ki ennyire szellősnek, hanem full bőr volt, de akkoris, mintha betonból lett volna. Nekem Mammut van, igaz az nem annyira military mint ez, na meg sajnálok minden szarba belemászni vele, uh amellé kell vegyek valamit. A Scarpa ami még elterjedt itt a vadkeleten, egy ideig meg is voltam elégedve a minőségével, de már az sem hozza azt amit 15 éve és akadozik a gyártás is sajnos.
Talált. Az arcnak volt egy halommal, mindenféle méreteben, de mintha gipszbe lett volna a lábam.Akkor te egy céges NepalPro-val találkoztál és azért volt olcsó, mert ingyen szerezte.
A 19. században létezett a cipő betörő mint foglalkozás... Talán a 20. elején is.Talált. Az arcnak volt egy halommal, mindenféle méreteben, de mintha gipszbe lett volna a lábam.
Most már csak sima betörő van, mint foglalkozásA 19. században létezett a cipő betörő mint foglalkozás... Talán a 20. elején is.
De jövedelmezőbb isMost már csak sima betörő van, mint foglalkozás
Szerintem ez most változni fog, mert a jelenlegi katonai órák lassan, de biztosan be fogják fogadni a sportórák funkcióit (pulzus +ekg), márcsak eü. szempontok miatt is! A klasszikus Casio G-Shock szériáktól a Garmin-on át a Suunto-ig számtalan típus van, ami népszerű a katonák körében és kifejezetten nekik is készült.Üdv, melyik az a karóra (márka/tipus) amelyiket valóban katonai használatra készítettek (nem csak olyasmi) ? Milyen paramétereknek kell megfelenie? Az igaz, hogy nem praktikus a fémszíjas? Ha valaki tudja esetleg... köszi.
Garmin. De olyat vegyél amin van GPS is és zafírüveg a kijelzője. Általában Tactix-ot szokott venni akinek ér ennyirt a dolog.Üdv, melyik az a karóra (márka/tipus) amelyiket valóban katonai használatra készítettek (nem csak olyasmi) ? Milyen paramétereknek kell megfelenie? Az igaz, hogy nem praktikus a fémszíjas? Ha valaki tudja esetleg... köszi.
Köszönöm szépenGarmin. De olyat vegyél amin van GPS is és zafírüveg a kijelzője. Általában Tactix-ot szokott venni akinek ér ennyirt a dolog.
KösziSzerintem ez most változni fog, mert a jelenlegi katonai órák lassan, de biztosan be fogják fogadni a sportórák funkcióit (pulzus +ekg), márcsak eü. szempontok miatt is! A klasszikus Casio G-Shock szériáktól a Garmin-on át a Suunto-ig számtalan típus van, ami népszerű a katonák körében és kifejezetten nekik is készült.
Örülünk, mert végre van kép Szittyáról - igaz, csak hátulrólÖrülünk?
JajjdehogyisÖrülünk, mert végre van kép Szittyáról - igaz, csak hátulról