szerintem csak a márkára mondja.A németeknek nem NepalPro van, hanem Scout...
Pénzt adnak sportfelszerelésre nincs (még) egységes.
Fingom sincs mit jelenthet a 4 rétegű goretex.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
szerintem csak a márkára mondja.A németeknek nem NepalPro van, hanem Scout...
Nem most 2010 körül. P3 talán.A németeknek nem NepalPro van, hanem Scout...
A Haix al nekem is (és sok mindenkinek) problémáim vannak.Dudi bakancsáról jut eszembe.
Mi ez a haix egyeduralom tizenpár ève?
Főleg, hogy az előző típussal elég sok minőségi probléma volt.
Nekem a sivatagi 1 hónap hordás után kilyukadt.
Sajnos be is ázott, nem csak ahol lyukas volt.
Mentsegukre ha jól tudom a problémás, pl nyikorgó bakikat garanciálisan cserélték.
Összehasonlítva a horvát ès német gyártmányokat egyértelmű különbséget lehetett tenni. Egyszerűen nem ugyanolyan anyagból volt.
Hiába mondták egyes elöljárók, hogy ugyanolyan bakancsunk van mint a germánoknak.
Amúgy az mit jelent, hogy 4 rétegű goretex? Amit ír a cikk.
Haix Nepal Pro
www.google.com
Csak mert nekem jópár kabátom/bakancsom de még zoknim is volt goretex, de ami látszott belőlük az mindig 1 réteg volt.
Vagy csak azt hittem.
@krisss/ @dudi most van sportfelszerelés?
Vagy kap rá az állomány valami támogatást.
Vannak jó haixok csak az nem a Nepal Pro..A Haix al nekem is (és sok mindenkinek) problémáim vannak.
Nekünk Haix Nepál Pro nk van. Hamar szétszakad, beázik, rendszeresen széttöri a sarkainkat. Szerintem csak azért vesz mindenki ezt mert igen jó üzleti összeköttetéseik vannak és költséghatékony. Nálam a bakancs a LOWA val kezdödik.
A 4 rétegű gortex szerintem csak marketing duma, van egy bélés ,van egy elvileg "membrános" azaz víz kirekesztő/de légáteresztö anyag , esetleg egy külső vízlepergeto bevonat azt ennyi. Mondjuk nem vagyok cipész
A gore tex bakancs előnye számomra: kisebb súly, nagyobb komfort érzet,jobban "lélegzik" mint egy bőr bakancs, sokkal hamarabb szárad ha átázott ( ami jól jön mert mindig átázik)
Hátránya: tartósság, vízhatlanság hiánya.
Aztán mindez szerintem ár és anyagfüggö is, szerintem
egy 400 eurós bakanccsal nem lesznek "Nepal Pro" problémaid
Sajna csak ezt ismerem a Haix tól, de biztos vagyok benne hogy 100 euróval többért jó Haixot is kapni. Komolyan néha boldogabb lettem volna egy jól betört/kiboxolt honvédségi surcival is. Ami fele annyiba kerülVannak jó haixok csak az nem a Nepal Pro..
Amúgy a cég NepalPro bakancsai nem mennek gyorsabban tönkre mint akár egy Solomon vagy LOWA, igazából szerintem jobban is bírják. Ami baj velük az a borzasztó szar talpuk, ha az jobb lenne nem lenne velük semmi baj.A Haix al nekem is (és sok mindenkinek) problémáim vannak.
Nekünk Haix Nepál Pro nk van. Hamar szétszakad, beázik, rendszeresen széttöri a sarkainkat. Szerintem csak azért vesz mindenki ezt mert igen jó üzleti összeköttetéseik vannak és költséghatékony. Nálam a bakancs a LOWA val kezdödik.
A 4 rétegű gortex szerintem csak marketing duma, van egy bélés ,van egy elvileg "membrános" azaz víz kirekesztő/de légáteresztö anyag , esetleg egy külső vízlepergeto bevonat azt ennyi. Mondjuk nem vagyok cipész
A gore tex bakancs előnye számomra: kisebb súly, nagyobb komfort érzet,jobban "lélegzik" mint egy bőr bakancs, sokkal hamarabb szárad ha átázott ( ami jól jön mert mindig átázik)
Nekem a talpa ok A Solomon t sem szeretem. Mondjuk olyan bakancsot meg nem láttam ami mindenkinek jó lenne. A baka akinek meg fontos a jó lábbeli meg kénytelen költeni rá.Amúgy a cég NepalPro bakancsai nem mennek gyorsabban tönkre mint akár egy Solomon vagy LOWA, igazából szerintem jobban is bírják. Ami baj velük az a borzasztó szar talpuk, ha az jobb lenne nem lenne velük semmi baj.
A Solomon talpa repedezik 2019 nyarán vettem igaz nem használtam olyan sokat.Nekem a talpa ok A Solomon t sem szeretem. Mondjuk olyan bakancsot meg nem láttam ami mindenkinek jó lenne. A baka akinek meg fontos a jó lábbeli meg kénytelen költeni rá.
Némelyiknél szerintem el van szabva a goretex membrán és beázik.Amúgy a cég NepalPro bakancsai nem mennek gyorsabban tönkre mint akár egy Solomon vagy LOWA, igazából szerintem jobban is bírják. Ami baj velük az a borzasztó szar talpuk, ha az jobb lenne nem lenne velük semmi baj.
Egész korrektnek tűnik, különvélemény?
Ezért kérdeztem a haix egyeduralmát itt Magyarországon.A Haix al nekem is (és sok mindenkinek) problémáim vannak.
Hogy működik a fejlesztés?
Én is kérdeztem @krisss -től, de szerintem elveszett a kérdésem a sok komment között a ruházat/felszerelés topikban...
Ez már jónak tűnik. Az előző verzió szódàval elment de a kissebb emberkékkek volt baj.
Az öreg papi sokmindent mondott ami csak nem úgy lett. Nem tudok hinni neki.Engem is ignoral @krisss , miota Papperger pont azt jelentette be a KF51 kapcsan, amit vartam...
Talán inkább krissebb emberkékkel. Mert különben kisebb...Ez már jónak tűnik. Az előző verzió szódàval elment de a kissebb emberkékkek volt baj.