A román Piranha V sem IFV...Mondjuk APC, nem IFV, azt tegyuk hozza.
Plusz 50% uzemben tartani, mert a legproblemasabbat sikerult a piacrol megcsipniuk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A román Piranha V sem IFV...Mondjuk APC, nem IFV, azt tegyuk hozza.
Plusz 50% uzemben tartani, mert a legproblemasabbat sikerult a piacrol megcsipniuk.
En az Elbitre emlékszem... Melyiknek van az aussieknel gyára? Az volt az szerintem.Kevered a samsonnel nem az a nyűgős?
Igen, az egy APC, jó drágán. Én az ilyen okos román beszerzeseknek mindig hangosan tapsolok...A román Piranha V sem IFV...
Hát már majdnem átcsúszik a kerekes IFV kategóriàba.Igen, az egy APC, jó drágán. Én az ilyen okos román beszerzeseknek mindig hangosan tapsolok...
A Redback elbit tornyára gondolsz, de az másik. Az a lengyeleknél nem bírta a párát.En az Elbitre emlékszem... Melyiknek van az aussieknel gyára? Az volt az szerintem.
A jót olcsón egy mese.Igen, az egy APC, jó drágán. Én az ilyen okos román beszerzeseknek mindig hangosan tapsolok...
Made in romania matricát.Akkor mit adnak hozzá? A még nagyobb "koponyát"?
A szart drágán meg általános. És a drága szar nagyon sok esetben semmivel se tud többet.A jót olcsón egy mese.
A nemlétező olcsón jótnál többet tud a drágan szar. Egyebként igen, ez egy olyan biznisz ahol eszement árak vannak, de amígy olyan gyartóktól vásárolunk akiknek a célközönsége Norvégia, Izrael (USA pénzzel), Vémetország stb, addig nem is lesz semmi olcsóbb, mert ezek az országok simán megtudják fizetni ezeket az árakat.A szart drágán meg általános. És a drága szar nagyon sok esetben semmivel se tud többet.
Ezért (is) lenne ideális a török 8x8, ugye.A nemlétező olcsón jótnál többet tud a drágan szar. Egyebként igen, ez egy olyan biznisz ahol eszement árak vannak, de amígy olyan gyartóktól vásárolunk akiknek a célközönsége Norvégia, Izrael (USA pénzzel), Vémetország stb, addig nem is lesz semmi olcsóbb, mert ezek az országok simán megtudják fizetni ezeket az árakat.
Azt gondolod, hogy szívjósagból jelentősen olcsóbb a török?Ezért (is) lenne ideális a török 8x8, ugye.
Töredéke az előállítási költségeAzt gondolod, hogy szívjósagból jelentősen olcsóbb a török?
Ez kétsegtelen, de ha el tudnának kérni érte annyit mint pl egy Patriáért, akkor el is kérnék, de nem tudnak.Töredéke az előállítási költsége
A Patria kategóriás gépük nem sokkal olcsóbb mint egy Patria.Ez kétsegtelen, de ha el tudnának kérni érte annyit mint pl egy Patriáért, akkor el is kérnék, de nem tudnak.
De itt az álom nem arról szól, hanem valami bűvös ugyanolyan jó de olcsóról.A Patria kategóriás gépük nem sokkal olcsóbb mint egy Patria.
Hat azonos kategória kb másfél millió euróval olcsóbb ha a high end termékpalettát nézed.De itt az álom nem arról szól, hanem valami bűvös ugyanolyan jó de olcsóról.
Másfél milla miatt eszembe nem jutna Patria helyett törököt venni.Hat azonos kategória kb másfél millió euróval olcsóbb ha a high end termékpalettát nézed.
Ha az a másfél millát beszorzod 300-400-al akkor azért már elég nagy összeg jön ki.Másfél milla miatt eszembe nem jutna Patria helyett törököt venni.
Fenntartási költségekkel meg minden egyébbel együtt sokkal jobban jössz ki a végén élettartamra nézve.Másfél milla miatt eszembe nem jutna Patria helyett törököt venni.
Fenntartási költségekkel meg minden egyébbel együtt sokkal jobban jössz ki a végén élettartamra nézve.
Én azért csak a Patriát választanám. Valahogy nem vagyok hajlandó elhinni, hogy pont ugyanolyan jó a török vas mint a Patria, csak a csúnya Erdogan miatt nem veszi a kutya se.Ha az a másfél millát beszorzod 300-400-al akkor azért már elég nagy összeg jön ki.