Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne csináld.A kb. negyven gép?
46. Szóval jah német mintájú zlj.A kb. negyven gép?
Arról lehet vitatkozni,hogy mennyi is lenne jó,csak tényként nem szabad számokat írni a majdni magyar zászlóaljal kapcsolatban.Ne csináld.
Vitát generálsz.
Zászlóalj.
46. Szóval jah német mintájú zlj.
Arról lehet vitatkozni,hogy mennyi is lenne jó,csak tényként nem szabad számokat írni a majdni magyar zászlóaljal kapcsolatban.
Már csak azért sem, mert ez a 46 jármű valószínűleg kivétel nélkül IFV tornyú lesz. A zl. tüzérségi (meg gondolom a különböző felderítő) járművek meg még csak tervezés alatt vannak.Arról lehet vitatkozni,hogy mennyi is lenne jó,csak tényként nem szabad számokat írni a majdni magyar zászlóaljal kapcsolatban.
Ebben nem vagyok biztos.Már csak azért sem, mert ez a 46 jármű valószínűleg kivétel nélkül IFV tornyú lesz. A zl. tüzérségi (meg gondolom a különböző felderítő) járművek meg még csak tervezés alatt vannak.
Szóval az, hogy mekkora lesz a zl. végleges mérete, azt mi (!) majd csak később tudjuk meg...
A 3 mondat melyik részében?Ebben nem vagyok biztos.
Szerintem ebben 46 körüli számban benne lesz a támogató jármű is,nem csak az IFV.Én nem számolok Lynx utánrendeléssel.A 3 mondat melyik részében?
218-ból 172 lesz IFV tornyos. IFV tornyos lesz a támogató is.Szerintem ebben 46 körüli számban benne lesz a támogató jármű is,nem csak az IFV.Én nem számolok Lynx utánrendeléssel.
hol lett ez hivatalosan elmondva? szerintem semmi ilyesmi nem jött ki218-ból 172 lesz IFV tornyos. IFV tornyos lesz a támogató is.
Hogy gondolod az IFV tornyos támogatót?218-ból 172 lesz IFV tornyos. IFV tornyos lesz a támogató is.
Itt a fórumon át meg át lett rágva. Esetleg napközben visszakeresem. Most még túl reggel van nekem.hol lett ez hivatalosan elmondva? szerintem semmi ilyesmi nem jött ki
Legutóbbi RM koncepciók képei.Hogy gondolod az IFV tornyos támogatót?
Támogató alatt én pl azt értem ami vagy beépített aknavetővel van felfegyverezve vagy aknavetőt képes szállítani a kezelőkkel és a lőszerrel és ugyanez páncéltörőben csak ATGM-el.Itt a fórumon át meg át lett rágva. Esetleg napközben visszakeresem. Most még túl reggel van nekem.
Legutóbbi RM koncepciók képei.
Értem. Ezt rohadtul csak akkor fogjuk szerintem megtudni, látni, mikor az első kiérett koncepcióval kijön rá a K+F az itteni gyárban, esélyesen Hirtenberger aknavetővel. De ha jól emlékszek csak ifv és apc verzió van készen, és gondolom ebből jön a németektől a 46 db.Támogató alatt én pl azt értem ami vagy beépített aknavetővel van felfegyverezve vagy aknavetőt képes szállítani a kezelőkkel és a lőszerrel és ugyanez páncéltörőben csak ATGM-el.
172 tornyot írtak az ausztrálok, hogy annyit szállítanak nekünk.hol lett ez hivatalosan elmondva? szerintem semmi ilyesmi nem jött ki
Ha nem ragaszkodunk a századoknál a beépített aknavetőhöz,akkor igazából nincs más dolog mint levenni a tornyot,a helyére (a testbe)berakni egy vagon aknagránátot a deszant meg lenne a 2 cső kezelője.Ez akárhogy is nézzük még egy kezdő mérnöknek sem egy NASA program.Értem. Ezt rohadtul csak akkor fogjuk szerintem megtudni, látni, mikor az első kiérett koncepcióval kijön rá a K+F az itteni gyárban, esélyesen Hirtenberger aknavetővel. De ha jól emlékszek csak ifv és apc verzió van készen, és gondolom ebből jön a németektől a 46 db.
Itt is a 2 mondat közül melyikre érted a válaszodat?hol lett ez hivatalosan elmondva? szerintem semmi ilyesmi nem jött ki