Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kamikaze dron inditot hol kell keresni?Csak nekem tűnik fentről úgy hogy 4 Spike rakétás lesz? Jobb oldalt az eredeti oldalra nyíló megoldás szerint?
Felfele nyílik az szerintem!Csak nekem tűnik fentről úgy hogy 4 Spike rakétás lesz? Jobb oldalt az eredeti oldalra nyíló megoldás szerint?
szerintem sehol!Kamikaze dron inditot hol kell keresni?
Csak két Spike van rajta, az oldalra nyíló indítót elvetették - nincs!Csak nekem tűnik fentről úgy hogy 4 Spike rakétás lesz? Jobb oldalt az eredeti oldalra nyíló megoldás szerint?
Ott vanÉn nem nagyon látom, hogy az eredeti koncepció szerinti felső StrikeShield ott figyelne a két hűtőrács között...
Át lett tervezve.Azt vettem észre, hogy nagyon más a a Lynxeink csővége, mint pl. a Pumáké.
Nincs hozzávezető kábel és nagyon kis "vékonyka": mintha nem lenne rajta a lőszerprogramozó-tekercs vagy csak nagyon áttervezték...inkább sima csőszájféknek / lángrejtőnek tűnik a mi gépágyúnk végén a "tölcsér"...
@krisss ?
Akkor ezek szerint a torony melletti felfelé irányuló két modulhoz hasonlóan azokat is védőlemez alá tették, így békeidőben.Ott van
Az infók egy része a nálunk is bemutatott proto felszereltségére vonatkozik.Most komolyan f@szsagot irtak le meg oda is vagy csak mi nem tudunk valamit?
Csak épp nem történt semmiféle gyorsítás vevői igényre - sőt még késtek is!Az infók egy része a nálunk is bemutatott proto felszereltségére vonatkozik.
Az RM-nek volt egy future-proof torony koncepciója, viszont az uki háború miatt a vevő gyorsítási igénye nem hagyott elég időt arra, hogy ebből egy sorozatgyártásra érett konstrukciót hozzon össze a gyártó. Így a gyártó elővette az ausztrál tenderben már letesztelt torony kialakítást és kisebb módosítások (magyarul kókányolás) után ez lett számunkra a final design. Ahogy a mondás tartja: hamari munka sosem jó. Szvsz lesznek még vele problémáink (gyk béta tesztelők vagyunk sok pénzért).
Mielőtt mindenki nekem esik: magán vélemény.
Az egyéni felszerelések beszerzését előrehozták, külön, új forrást, pénzt tették mellé évközben.Csak épp nem történt semmiféle gyorsítás vevői igényre - sőt még késtek is!
2022 Q2-Q3-ra várták eredetleg is az első Lynxet. Ez a torony már bőven ki volt találva mire kitört az ukrajnai balhé...
A Zrínyi program gyorsítása egyelőre csak szájkarate, "lőzung". Szerintem örülnek, ha menetrend szerint tudják fizetni az eddig megrendelt cuccokat...
Hááát inkább bepótoltak egy több éves hiányt - a személyi felszerelésnek kellett volna az elsőnek lenni a nagy vasak előtt! Pláne, hogy 64mrd-ből megvalósítható, ami aprópénz szinte a lánctalpasokhoz képest. 2010-es évekvégén még jól pörgött a gazdaság: belefért volna 2-3 év alatt megvenni ezeket a cuccokat.Az egyéni felszerelések beszerzését előrehozták, külön, új forrást, pénzt tették mellé évközben.
64mrd a 2016-os költségvetés kb. 15%-a, a jövő èvinek kevesebb mint 5%-a. Egyébként a Bren és pisztoly cserével kezdték. Abban igazad van régi, fájó hiányosság.Hááát inkább bepótoltak egy több éves hiányt - a személyi felszerelésnek kellett volna az elsőnek lenni a nagy vasak előtt! Pláne, hogy 64mrd-ből megvalósítható, ami aprópénz szinte a lánctalpasokhoz képest. 2010-es évekvégén még jól pörgött a gazdaság: belefért volna 2-3 év alatt megvenni ezeket a cuccokat.
"Not impressed..."
A magyar Lynx cikket többnyire én szerkesztem és ott nincs 3 csövű géppityú - a nagyobb motor ugyan említve van egy régi HT cikkre hivatkozva, de a kisebbet is odaírtam. Azt hiszem lassan elég bizonyosággal a kisebb került bele szóval majd frissítem...
No shit, Sherlock - szerinted miert irta?A magyar Lynx cikket többnyire én szerkesztem