Szerintem nyitott buvonyilasnal amugy is fixelni kell a tornyot - ugy tudom pl. tankoknal ez eloiras - mert ha nem, lenyirhatja a sofor fejet.és ha oldalra nyílik akkor forgatható lesz torony is?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem nyitott buvonyilasnal amugy is fixelni kell a tornyot - ugy tudom pl. tankoknal ez eloiras - mert ha nem, lenyirhatja a sofor fejet.és ha oldalra nyílik akkor forgatható lesz torony is?
Most már jó lenne ha nem egyedül kódorogna.Táborfalvai Hiúzok
Táborfalvai Hiúzok
A KF41 LYNX típusú gyalogsági harcjárművel többhetes vezetési gyakorlaton vesznek részt az év végén az MH 5. Bocskai István Lövészdandár kijelölt katonái Táborfalván.honvedelem.hu
Pedig nem egyedül van.Most már jó lenne ha nem egyedül kódorogna.
Mindig csak az egyes rajtszámúról látok fotót.Pedig nem egyedül van.
Ezt most lómaiul kéldezted?Mekkora a falka?
Honnan tudod hogy már nincsenek itt?Gondolom vagy a maradék két hét elég lesz a hátralevő kilenc idei Hiúz legyártására, vagy törvényt hoznak, hogy 2023 az idén lesz.
Ezt sejteti a képanyag és a hurrázás hiánya.Honnan tudod hogy már nincsenek itt?
Ezt sejteti a képanyag és a hurrázás hiánya.
Pedig nem egyedül van.
Én nyugodt vagyok.Közölhetnének egy csoport (1-10-ig) fotót. Az nyugtatná a fórum tagokat, s engem is.
Fontos a stratégiai nyugalom!Én nyugodt vagyok.
Közölhetnének egy csoport (1-10-ig) fotót. Az nyugtatná a fórum tagokat, s engem is.
Én is hiszek neki, csak szeretném a többit is látni. Az talán nem sért hadi titkot, ha látom az 5-ös, vagy 6-os példányt hazai földön.Talán direkt nem közölnek több infót, és csak az 1-eskéről posztolnak fotókat. Nem is olyan nagy baj ez szerintem.
A lényeg, hogy többen vannak, én hiszek krisss-nek. Ha ő ajvékol, akkor van baj.
MH-nél teljesen logikátlan, hogy mi titok vagy mi nem!Én is hiszek neki, csak szeretném a többit is látni. Az talán nem sért hadi titkot, ha látom az 5-ös, vagy 6-os példányt hazai földön.
Én is hiszek neki, csak szeretném a többit is látni. Az talán nem sért hadi titkot, ha látom az 5-ös, vagy 6-os példányt hazai földön.
Most, hogy ezt olvasták, az 5-ös és 6-os példányt minden képanyagról letakarítják és súlyos büntetés terhe alatt minden privát fotóst is erre köteleznek. Soha nem fogod látni őket.Én is hiszek neki, csak szeretném a többit is látni. Az talán nem sért hadi titkot, ha látom az 5-ös, vagy 6-os példányt hazai földön.
Na, egye fene, akkor legyen a 7-es és 8-as.Most, hogy ezt olvasták, az 5-ös és 6-os példányt minden képanyagról letakarítják és súlyos büntetés terhe alatt minden privát fotóst is erre köteleznek. Soha nem fogod látni őket.