milyen 46? 2023 végéig érkezik meg a nem itthoni 46dbAmi 46 helyett 10 helyett 2.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
milyen 46? 2023 végéig érkezik meg a nem itthoni 46dbAmi 46 helyett 10 helyett 2.
Az eredeti 2022 helyett.milyen 46? 2023 végéig érkezik meg a nem itthoni 46db
Azért időarányosan nem állnak jól lássuk be!milyen 46? 2023 végéig érkezik meg a nem itthoni 46db
Nagyjából egy éves csúszka van....Azért időarányosan nem állnak jól lássuk be!
A zalai gyár full kapacitása lesz kb. évi 46, a rosszabb felszereltségű "kézműves" RM üzemem aligha fog egy év alatt kizzadni 44 járművet.
Annyi előnye lehet hogy a következő sorozatba már beépülhetnek a tapasztalatok. Pl. a vezető búvónyílása át lesz szerkesztve elvileg, mert a löveg nem forgatható ha az nyitva van.
Ha most itt lenne több tucat ezekől, akkor azért elég gáz lenne utólag átépíteni és hát kitudja hány ilyen baki van még amiről nem tudunk...
Ezért már jár kötbér?Nagyjából egy éves csúszka van....
A ködbérrel semmire nem megyünk mert nem pénzt akarunk a pénzünkért, hanem IFV-t.Ezért már jár kötbér?
Valami hasznunk legyen már a csúszásból...
Hagyjuk ezt a kötbért.Azt a pénzt fordítsák fejlesztésre, több potalkatreszreEzért már jár kötbér?
nem konkrét eurókra gondoltam, csak kompenzáljanak valamivel!Hagyjuk ezt a kötbért.Azt a pénzt fordítsák fejlesztésre, több potalkatreszre
Ezért már jár kötbér?
És ezzel meg is lesz @krisss Lynx 120 százada. Persze aligha, de miért ne gondoljunk így az ünnepek táján valami jóra?nem konkrét eurókra gondoltam, csak kompenzáljanak valamivel!
Ezek után logisztikailag megfontolandóbb lenne (lett volna) a PZH meg a Lynx mellé saját kerekes fejlesztés helyett Boxert venni/gyártani...
A kompatibilitás miatt? Az a közös torony miatt van főleg. Bármire teszünk Lance tornyot, ugyanezt el lehetne mondani róla.Ezek után logisztikailag megfontolandóbb lenne (lett volna) a PZH meg a Lynx mellé saját kerekes fejlesztés helyett Boxert venni/gyártani...
Saját kerekes fejlesztés…. Jó viccEzek után logisztikailag megfontolandóbb lenne (lett volna) a PZH meg a Lynx mellé saját kerekes fejlesztés helyett Boxert venni/gyártani...
Saját kerekes fejlesztés…. Jó vicc
Október végén még az idei 10 darab aktuális infó volt (ezt tudom), mi csúszott meg azóta ennyire?Nagyjából egy éves csúszka van....
Ez az elrendezés nem pont magyar kérésre lett ilyen?Annyi előnye lehet hogy a következő sorozatba már beépülhetnek a tapasztalatok. Pl. a vezető búvónyílása át lesz szerkesztve elvileg, mert a löveg nem forgatható ha az nyitva van.
Nem, az ausztrál tapasztalatok miatt az RM tükörzte a tornyot (nem tudom a pontos okát) , a szériagyártott boxer CRV-k már ezt az elrendezésű tornyot kapják.Ez az elrendezés nem pont magyar kérésre lett ilyen?
Érdekes kérdéseket vet fel.Nem, az ausztrál tapasztalatok miatt az RM tükörzte a tornyot (nem tudom a pontos okát) , a szériagyártott boxer CRV-k már ezt az elrendezésű tornyot kapják.
Mit tükrözött hogyan?Nem, az ausztrál tapasztalatok miatt az RM tükörzte a tornyot (nem tudom a pontos okát) , a szériagyártott boxer CRV-k már ezt az elrendezésű tornyot kapják.