Mar 19 be fix volt hogy lynx lessz.Ja hogy már ez is meg van! Ennyire előrehaladott ez a story!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mar 19 be fix volt hogy lynx lessz.Ja hogy már ez is meg van! Ennyire előrehaladott ez a story!
Ha valaki Zalaegerszegen jár nezzen már el arra lehet a gyár is meg van már és termel!Ezek a képek honnan?
Nem éppen egy adott feladatra vettünk 2 különböző gyártótól.Szerintem egy adott feladatra két eltérő gyártó termékét vettük. Mindkettő Leopard 2 alapú.
Sose gondoltam volna, hogy mi, magyarok képesek vagyunk ilyen szintű titoktartásra és félrevezetésre. Ez eddig nem volt ránk jellemző, sőt... mindig mi tudtunk meg mindent utoljára a régióban.Már szerintem akkor tudhatták, hogy befutó lesz minket meg itt etettek a Pumával!
Egyébként a logo qrvajó. Ha vki nyom minőségi pólóra, kis logo ízlésesen, egyre vevő vagyok!
Nem éppen egy adott feladatra vettünk 2 különböző gyártótól.
Büffel: ARV
Wisent 2: ARV és AEV mivel full modulárisan átalakítható a teljes jármű, így ez képes utász feladatokra is
ARV:Armoured recovery vehicle
AEV:Armoured engineer vehicle
De valoszinuleg nagy kulombseg van arba mert megtrhetik hogy az legyen.Köszönöm!
Viszont akkor felmerült bennem egy kérdés. Tudom, hogy mindkét jármű Leo 2 alapú, így a logisztika adott. De nem lett volna talán logikusabb, ha csak Wisent 2-ket szerzünk be? Gondolom árban nem lett volna akkora különbség a kettő között, szóval valószínűleg nem ez indokolta a típusválasztást.
Már szerintem akkor tudhatták, hogy befutó lesz minket meg itt etettek a Pumával!
Csak hogy értsem.Nem éppen egy adott feladatra vettünk 2 különböző gyártótól.
Büffel: ARV
Wisent 2: ARV és AEV mivel full modulárisan átalakítható a teljes jármű, így ez képes utász feladatokra is
ARV:Armoured recovery vehicle
AEV:Armoured engineer vehicle
Ha ugy gomdolod hogy ez a csomag lynx tatara megy akkor egy idore igen. Ha latod annak eselyet hogy ez a Bocskaiba akkor nem.Akkor a hírek alapján nuku 35-ös Wotan a Magyar Lynx-re?
Első körben nem azzal szállítják. De 2023 után itthon mit faragunk az más kérdés.Akkor a hírek alapján nuku 35-ös Wotan a Magyar Lynx-re?
Egy vicc jut eszembe már megint.Első körben nem azzal szállítják. De 2023 után itthon mit faragunk az más kérdés.
Elmondták a fejlesztés egy része is jön, tesztpálya stb.
Nem tudom miért van így, de ha azt nézzük egy 3. német is bekerült a képbeKöszönöm!
Viszont akkor felmerült bennem egy kérdés. Tudom, hogy mindkét jármű Leo 2 alapú, így a logisztika adott. De nem lett volna talán logikusabb, ha csak Wisent 2-ket szerzünk be? Gondolom árban nem lett volna akkora különbség a kettő között, szóval valószínűleg nem ez indokolta a típusválasztást.
A wisent az egy svájci bicska az utászoknál, szerintem ha nagyon akarják árokásót is fejlesztenek a markolókanál helyére a modularitás jegyében.Csak hogy értsem.
Mindkettő műszaki mentő, de a Wisent extrában még ha kell Bobcat-et játszik, oder?
A Leopard KMW-RM vegyes. Az A4 komplett KMW, az A7+hoz a torony RM.Nem tudom miért van így, de ha azt nézzük egy 3. német is bekerült a képbe
Leo2, pzh: KMW
Wisent2: FFG
Lynx,Büffel: RM
/