Miért nem fogod már be egy kicsit a pofádat?Vagyis elpazaroljuk a szűkös erőforrásainkat egy nem megfelelő jármű rendszeresitésére-és még tapsoltok is hozzá.
Tipikus abszurdisztán.........
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért nem fogod már be egy kicsit a pofádat?Vagyis elpazaroljuk a szűkös erőforrásainkat egy nem megfelelő jármű rendszeresitésére-és még tapsoltok is hozzá.
Tipikus abszurdisztán.........
Akkor egy T90M szemből már most kiröhögi ugye ?A rakéta harci feje tandem elrendezésű. Kisebb töltet beindítja a reaktív pancélzatot, majd a fő töltet, mint kés a vajon 900 mm-ig. Csak a miheztartás végett mire elég. A hazai 72-es 400 mm-es pancelzatu, a 72B 700 mm, a T-90-es 850 mm.
Pár hónappal ezelőtt még mindenki ujjongott. Most meg csak a karogás megy. Hihetetlen!!!!
Azóta kiderült azért ez meg az !Pár hónappal ezelőtt még mindenki ujjongott. Most meg csak a karogás megy. Hihetetlen!!!!
Azt vágod hogy az IFV-t nem tank ellen tervezik. A Spike csak extra rajta. Nem hiszem, hogy kíváncsi rá. A T-90-es nézegessen a Leopárd A7+HU-t. De lehet elég lesz a Hero.Akkor egy T90M szemből már most kiröhögi ugye ?
Látom,kultúrád annyi,mint az eszedMiért nem fogod már be egy kicsit a pofádat?
Csesd meg,az IFV lét egyik kritériuma,hogy legyen hk elleni hatásos fegyverzete........Azt vágod hogy az IFV-t nem tank ellen tervezik. A Spike csak extra rajta. Nem hiszem, hogy kíváncsi rá. A T-90-es nézegessen a Leopárd A7+HU-t. De lehet elég lesz a Hero.
Hk ellen ott a spikeCsesd meg,az IFV lét egyik kritériuma,hogy legyen hk elleni hatásos fegyverzete........
Őőő valamikor a zsírzópontot jelölték így de majdnem biztos vagyok benne ,hogy központi automata zsírzás van a gépen. Legalábbis nagyon remélem.Mire gondolsz?
Csesd meg,az IFV lét egyik kritériuma,hogy legyen hk elleni hatásos fegyverzete........
Hk ellen ott a spike
Hát te soroltad a példákat ugye csak végét felejtetted ki ami már nem fér bele ! Ugye az megvan , hogy a szar lefikázott BMP-3M Kornet-EM-je 1200mm felett tud ? És ez a lényeg MÁR TUD ! És nem csak majd tudni fog ! Amúgy az IFV-k pont azért kapnak ATGM-et , hogy ne álljanak letolt gatyával a tankok előtt !Azt vágod hogy az IFV-t nem tank ellen tervezik. A Spike csak extra rajta. Nem hiszem, hogy kíváncsi rá. A T-90-es nézegessen a Leopárd A7+HU-t. De lehet elég lesz a Hero.
Miről is irogatsz? Mit tesznek hova?Egyelőre sehol. Most meg arról ciripelnek, hogy a tetejére fölrakják XD
Értem, hogy utálod a német haditechet, de ennyire nem kéne fullba tolni a kertént...Ez a BMP-1 óta így van, olyan 60 éve
Egyelőre sehol. Most meg arról ciripelnek, hogy a tetejére fölrakják XD
Az még annó a BMP-ken is ciki volt!
Integrált indító a minimum 40 éve! Lásd. M2 Bradley.
Miről is irogatsz? Mit tesznek hova?
Értem, hogy utálod a német haditechet, de ennyire nem kéne fullba tolni a kertént...
lásd ez előző komment! Ott a videód!Spike indítót a torony tetejére.
De nyitott vagyok mindenre. Ha mutatsz nekem működő integrált indítód, meglesem
Neked komolyan új volt ez a videó?!?Erre gondoltam. Megnyugodtam!
K. rég óta van rajta integrált indító! Még protón is volt!
Az nem zavar titeket , hogy amit nekünk most bemutattak teljesen más toronnyal van mint a videóban szereplő ?Értem, hogy utálod a német haditechet, de ennyire nem kéne fullba tolni a kertént...
Az igen....Erről hallottam olyat, hogy elvetik mert nem működik. Lesz helyette sima tubus a tetején....
A videón lő vele, vagyis megnyugodtam.