Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én csak egyet. "Az orosz titkosszolgálat már előre örül."külföldi reakciókat láttatok már?
eddig csak 9 dilinyós...? kihaltak, vagy mi?akinek alacsony a vérnyomása vagy csak könnyed humorra vágyik.
"Hozzáértő "vélemények a Lynx-ről(kommentekre értem)
https://m.magyarnarancs.hu/belpol/218-harckocsit-vesz-a-honvedseg-133044
Én csak egyet. "Az orosz titkosszolgálat már előre örül."
130mm is lehet?Csak úgy bolondiból nincs kedve valakinek szerkeszteni egy 105 vagy 120 millis toronnyal szerelt Hiúzt?
Csak úgy bolondiból nincs kedve valakinek szerkeszteni egy 105 vagy 120 millis toronnyal szerelt Hiúzt?
"The contractual agreement, which has now been signed in Budapest, encompasses 218 Lynx KF41 infantry fighting vehicles and nine Buffalo armoured recovery vehicles. The contract includes additional products and services such as simulators, training and instruction, plus an initial supply of spare parts as well as maintenance support. The Lynx IFVs will be equipped with a manned 30mm Lance turret, likewise developed by Rheinmetall."
https://www.rheinmetall-defence.com...ic_relations/news/latest_news/index_24576.php
@kamm pls fordítsd
Innen indulunk, oda érkezünk.Nem éppen egy adott feladatra vettünk 2 különböző gyártótól.
Büffel: ARV
Wisent 2: ARV és AEV mivel full modulárisan átalakítható a teljes jármű, így ez képes utász feladatokra is
ARV:Armoured recovery vehicle
AEV:Armoured engineer vehicle
Én is tervezek egy tanyát venni és egy csendes gyilkost (nyilpuskát), nem a jővő technikák de ahhoz amit majd számomra nyújtanak a túlélés záloga a következő években ( évtizedekven).Én is csalódott vagyok egy kicsit (a.k.a a szar sem elég büdös).
Egyrészt 35mm távirányított tornyot preferáltam volna magam is, másrészt meg ‘titkon’ reméltem, hogy Diósgyörben lesz a gyár (újraindul ott az páncél- és acélgyártás ezzel együtt).
Valaki tudja hol lelem ezt a Lynx logót áttetsző hátteres .png-ben?
ilyeneket Te hogy csinálsz ? :O kell
Most melyiket a 4 közül?Valaki tudja hol lelem ezt a Lynx logót áttetsző hátteres .png-ben?
Nem én! A kollégák állították, szerkesztették maguknak az avatart. Az enyémet az RM honlapról loptam.ilyeneket Te hogy csinálsz ? :O kell
Valaki tudja hol lelem ezt a Lynx logót áttetsző hátteres .png-ben?
azt hittem már Te vagy ez a nagyon kreatívNem én! A kollégák állították, szerkesztették maguknak az avatart. Az enyémet az RM honlapról loptam.
Csak feltűnt sok az új lynx avatar, egybe gyűjtöttem a srácokat!
A legnagyobb előnye, hogy itt lesz a gyár, ez mindent vitt. Nem összeszerelő üzem itthonra, hanem 500 fős exportra is termelő, kutatás, fejlesztéssel felturbózott ipar 4.0."The Lynx IFVs will be equipped with a manned 30mm Lance turret"
Ez lett volna az egyetlen előnye a Pumához képest. Ezt nagyon sajnálom, mert a 35 x 228 mm-es lőszer lehet a jövő GYHJ lőszere, szerintem. Persze, mondhatjuk, hogy a 30 x 173 mm-es is jó, de mi csak 40 évente veszünk harcjárművet. Ha ritkán lépünk, nagyot kell lépnünk.
Ez nekem csalódás. Próbálom megszokni a Lynxet, keresem az előnyös tulajdonságait, de nagy hiba a 35 helyett 30 mm-es fegyverrel venni. Puma párti vagyok, az most 30-assal van, de ez tényleg .....