Lefotózod, hogy innovációként mutogasd a hozzá-nem-értőknek?Mit csinàlsz egy céldrónnal lövészeten?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lefotózod, hogy innovációként mutogasd a hozzá-nem-értőknek?Mit csinàlsz egy céldrónnal lövészeten?
Hát első, rendszerbeállító lövèszeten meglepő.Mit csinàlsz egy céldrónnal lövészeten?
Azt nagyon megnézném, ahogy az 30mm-es KETF/ABM lőszer széttép a levegőben egy Protar drónt!Hát első, rendszerbeállító lövèszeten meglepő.
De pozitív.
Mivel együtt fényképezték le őket, HIDD EL, hogy a Hiúz tud lőni, sőt lelövi a Protar-t is, sőt a Skyranger is nagyon lőné már ám.Ezt valaki konteózza meg nekem. Mert fáradt vagyok gondolkodni rajta.
Ok. Csak első lövèszeten nem vártam ilyet.Mivel együtt fényképezték le őket, HIDD EL, hogy a Hiúz tud lőni, sőt lelövi a Protar-t is, sőt a Skyranger is nagyon lőné már ám.
Épp csak minden jelenlévő pont akkor nem fotózott na.Hát első, rendszerbeállító lövèszeten meglepő.
De pozitív.
Ha tényleg össze lesz kötve minden Lynx alapú harcjárművünk "informatikailag" és Lynx IFV-k kapnak célinfót a Skyranger radartól, akkor brutális tűzerővel tudnak fellépni a drónok ellen. Több mint ötven 30 mm-es gépágyú lőhet ABM lőszert akár egyidőben + 50-es géppuskák, az szerintem egy több százas drónrajt is le tud darálni - bár eléggé elméleti eset, de biztos látványos és hatásos lenne egy ilyen össztűz...Mivel együtt fényképezték le őket, HIDD EL, hogy a Hiúz tud lőni, sőt lelövi a Protar-t is, sőt a Skyranger is nagyon lőné már ám.
Nézd, @krisss miatt adok esélyt rá, hogy nem csak puffantottak egyet valahogy előre mint az egyetlen fotón van amit láttam. A haderő a becses kincs IFV első céllövészetén nem filmez, nem fotóz. ja, tutira.Ok. Csak első lövèszeten nem vártam ilyet.
hozta amit kell?Egyelőre le nem lőtték hanen a tűzvezető rendszert tesztelték nagy sebességű légi célra. Meg a kameràkat, hogy milyen tàvolságról ismeri fel a célpontot meddig tudja követni stb.
Viccen kívül kurva nsgy szànalom de bobó mindenkit a bevonulásra rendelt fotózni és nem vittek ki stábot a lövészetre..Nézd, @krisss miatt adok esélyt rá, hogy nem csak puffantottak egyet valahogy előre mint az egyetlen fotón van amit láttam. A haderő a becses kincs IFV első céllövészetén nem filmez, nem fotóz. ja, tutira.
Nézd, nagyon nehéz benyelnem ezt.Viccen kívül kurva nsgy szànalom de bobó mindenkit a bevonulásra rendelt fotózni és nem vittek ki stábot a lövészetre..
Nem kaptam szikrát amikor meghallottam...
Jó de akkor filmes anyag nélkül milyen volt a lynx? Negan és a többi károgó nem örül vincent?Viccen kívül kurva nsgy szànalom de bobó mindenkit a bevonulásra rendelt fotózni és nem vittek ki stábot a lövészetre..
Az Ő állása a toborzás sikerességétől függ, nem pedig a Lynx bevezetésétől. A helyében én is jobban izgulnék a toborzásért...Viccen kívül kurva nsgy szànalom de bobó mindenkit a bevonulásra rendelt fotózni és nem vittek ki stábot a lövészetre..
Az egész lynx-nek az az értelme, hogy moduláris amúgy tök fölösleges lett volna kifejleszteni egy PUMA mellet...
Halistennej, ez a szerencsetlen pont annyira mamlasz, mint amennyire látszik... nem kurva jó akár illegál snitteket lehetett volna tolni a loveszeten promonak?Viccen kívül kurva nsgy szànalom de bobó mindenkit a bevonulásra rendelt fotózni és nem vittek ki stábot a lövészetre..
Még mikor Molni és Cifu jelen voltak a forumon,és a dronrajok végzetes voltán filóztak,akkor irtam nekik ezt.Korszerűen felszerelt seregnek iszonyatos tűzerő áll rendelkezésére a dronok ellen,és lényegében semmit nem kell külön dronok ellen kifejleszteni.Technikai fejlődés,ami lehetővé tette a dronokat,lehetővé teszi az ellenük való védekezést is.Ha tényleg össze lesz kötve minden Lynx alapú harcjárművünk "informatikailag" és Lynx IFV-k kapnak célinfót a Skyranger radartól, akkor brutális tűzerővel tudnak fellépni a drónok ellen. Több mint ötven 30 mm-es gépágyú lőhet ABM lőszert akár egyidőben + 50-es géppuskák, az szerintem egy több százas drónrajt is le tud darálni - bár eléggé elméleti eset, de biztos látványos és hatásos lenne egy ilyen össztűz...
Minden anyagnak keresztül kell menni kifelé a sajtóosztályon és hiába van (vannak videók) videó ha nem mehet ki. Később még összedobhatnak valami anyagot belőle amik mostanában jönnek ki pl a komm tisztek által összerakott jobb videóanyagok pl sok esetben több hónaposak. Igazi agyrém...Nézd, nagyon nehéz benyelnem ezt.
El tudom képzelni Bobóról, de a haderő tagjairól nem, hogy senkivel nem csináltattak videoanyagot.