[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

61OIodcS3JL._SL1360_.jpg

Szinte minden egyes darab Leo-2 beérkezéséről tesznek fel képet, videót a HM felületeire. A Lynx esetében miért nincs így? Legalább minden huszadikról hírt adhatnának.
Lehet hogy nincs még mit bejelenteni? Az elsőt bejelentették, kb. a "huszadikat" is, negyvenedik pedig még mindig nincs?

• Tetszik
Reactions: Tumpek and Kávé
Szinte minden egyes darab Leo-2 beérkezéséről tesznek fel képet, videót a HM felületeire. A Lynx esetében miért nincs így? Legalább minden huszadikról hírt adhatnának.
Tessék!
+2
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Valaki esetleg foglalja már össze hogy melyikből mennyi van most!
Én már elvesztettem a fonalat...
Az összes PZH itt van.
A legutolsó Leopard átadáshoz (asszem 31 volt talán 2 hete? ) adj hozzá kettőt plusz egy wisentet.
A lynxből meg van amennyi van mivel továbbra se írnak számokat én meg azt se tudom mikor mondtak nyilvános számot.
A helikoptereket meg nem követem.

Az összes PZH itt van.
A legutolsó Leopard átadáshoz (asszem 31 volt talán 2 hete? ) adj hozzá kettőt plusz egy wisentet.
A lynxből meg van amennyi van mivel továbbra se írnak számokat én meg azt se tudom mikor mondtak nyilvános számot.
A helikoptereket meg nem követem.

H225M-ből kettő van hátra, H145M-ből meg egy megsemmisült, azt leszámítva teljes a flóta.

El sem tudjátok képzelni, hogy mióta várok egy ilyen képet! Ez nem is magyar, ezt az ukránoknak viszik és azért a koton, mert más a színe csakaorbán nem enged ilyesit át az országon és azért a koton, hogy mindenki azt gondolja, hogy a miénk!!!!

Mára ígérem befejeztem az ilyesmit.