Ha neked annyira hiányzik a békeszöveg minden egyes Lynx-nél is,...legyen.
Békemacska!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha neked annyira hiányzik a békeszöveg minden egyes Lynx-nél is,...legyen.
Békemacska!
Lehet hogy nincs még mit bejelenteni? Az elsőt bejelentették, kb. a "huszadikat" is, negyvenedik pedig még mindig nincs?Szinte minden egyes darab Leo-2 beérkezéséről tesznek fel képet, videót a HM felületeire. A Lynx esetében miért nincs így? Legalább minden huszadikról hírt adhatnának.
Tessék!Szinte minden egyes darab Leo-2 beérkezéséről tesznek fel képet, videót a HM felületeire. A Lynx esetében miért nincs így? Legalább minden huszadikról hírt adhatnának.
Valaki esetleg foglalja már össze hogy melyikből mennyi van most!Tessék!
+2
felette és alatta van piros meg zöld.Mi az a fehér parolikivágás a bal bicepszén?
Erre magamtól a büdös életbe rá nem jövök.felette és alatta van piros meg zöld.
országzászló minta van képen.
Na ezért nem lesz belőled vezénylőzászlósErre magamtól a büdös életbe rá nem jövök.
De kár...Na ezért nem lesz belőled vezénylőzászlós
Az összes PZH itt van.Valaki esetleg foglalja már össze hogy melyikből mennyi van most!
Én már elvesztettem a fonalat...
Az összes PZH itt van.
A legutolsó Leopard átadáshoz (asszem 31 volt talán 2 hete? ) adj hozzá kettőt plusz egy wisentet.
A lynxből meg van amennyi van mivel továbbra se írnak számokat én meg azt se tudom mikor mondtak nyilvános számot.
A helikoptereket meg nem követem.
Az elso cotonba csomagolt lynx
El sem tudjátok képzelni, hogy mióta várok egy ilyen képet! Ez nem is magyar, ezt az ukránoknak viszik és azért a koton, mert más a színe csakaorbán nem enged ilyesit át az országon és azért a koton, hogy mindenki azt gondolja, hogy a miénk!!!!
El sem tudjátok képzelni, hogy mióta várok egy ilyen képet! Ez nem is magyar, ezt az ukránoknak viszik és azért a koton, mert más a színe csakaorbán nem enged ilyesit át az országon és azért a koton, hogy mindenki azt gondolja, hogy a miénk!!!!
Mára ígérem befejeztem az ilyesmit.
Az ilyen trélerre hogyan teszik fel?
Most nem tudom eldonteni hogy szarkazmus vagy igaz amit irsz
Felgurul ráAz ilyen trélerre hogyan teszik fel?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..