De, gratulálok a zrínyi médiának...
Az ábrát is igazi szagértők csinálták, "automata gépágyú", meg 11 fős "személyzet"
De, gratulálok a zrínyi médiának...
Tehénszart sem lehet elrúgni, nem repül el csak beleragad a lábad.Ennek ellenére valószínűleg onnan senkit nem fognak kirúgni
Ezeket is ki kellene baszni a vízfejjel együttDe, gratulálok a zrínyi médiának...
Na, már elhiszem, hogy kettő van.
Hazudtam én már neked?Na, már elhiszem, hogy kettő van.
Amikor olyanja van akkor működik....Újra működik a facebook link beillesztés?
Nem tudtam hogy nem működöttÚjra működik a facebook link beillesztés?
Tudomásom szerint nem.Hazudtam én már neked?
Igazából megszokhattad volna már, hogy @krisss nem találgat, mint mi hanem tudja...Tudomásom szerint nem.
Amiért még nem írta senki:
Ezért írtam egyszer, hogy szerintem - kis mértékben - a kamo tervezésekor figyelembe kell venni a használattal járó koszolódást is. Olyan nincs, hogy egy harcjármű rendeltetésszerűen használva ne legyen poros, többé-kevésbé sáros. És ezek tompítják a színeket a kontrasztot. Ez a kép tökéletes ilyen szempontból, nincs a gép samponnal meg gázolajjal ledörgölve.Amiért még nem írta senki:
Fújj milyen sáros, undorító, meg a lánctalp is már rozsdál, a visszapillantón is milyen csúnya karcolás van......![]()
A hátsónál fel van nyitva a motorháztető? Akkor azt valószínűleg ezért nem fotózhatta.
Eléggé úgy tűnik.A hátsónál fel van nyitva a motorháztető? Akkor azt valószínűleg ezért nem fotózhatta.
Az 1. képen meg úgy tűnik, mintha az 1. Lynxnek is fel lenne nyitva. Akkor mégsem ezért.Eléggé úgy tűnik.
Lehet az összesen 1-es vanAz 1. képen meg úgy tűnik, mintha az 1. Lynxnek is fel lenne nyitva. Akkor mégsem ezért.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..