[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Tegnap a balnaban egyik lynx-es katona mondta nem 218db,hanem 256db lesz legyartva módosítottuk 256ra szerződés kötés után közel egy évvel valamiért nem tudom h itt meg tudja e ezt erősíteni.:oops:
A katonák szeretnek. Pletykákni. :D

Tatát amíg ott voltam többször bezárták.:D
Volt kamion parkoló,volt öregek otthona,volt az edzőtábor rèsze lett volna.:rolleyes:

A katonák szeretnek. Pletykákni. :D

Tatát amíg ott voltam többször bezárták.:D
Volt kamion parkoló,volt öregek otthona,volt az edzőtábor rèsze lett volna.:rolleyes:
És ez mindig így volt. Én soha annyi idióta, illogikus, érthetetlenül ostoba híresztelést nem hallottam életemben, mint anno az első pár hónap alatt... :D

Egy 2021 júniusában közzétett kormánydokumentum 256 Lynx IFV rendeléséről szól. Megemlíti a Lynx alvázat használó légvédelmi változat fejlesztését és gyártását is. Jó legyen 218 itthon, de akkor csak 38 kint.

Nem arról volt szó hogy az első 46 darabot Németországban gyártják?

Ez így is van, készülnek ugyanis. Valamint már Zalaegerszegen is. A kettő nem zárja ki egymást. Év végén, vagy amikor átadják a Honvédségnek az első tételt, akkor a darabszám is feltehetően számunkra is nyilvános lesz, hogy mennyi készült el, adtak át addig. Türelem. Már úgyis kifutottunk az időből, ha baj lenne esetleg. Próbáljunk bízni benne hogy nem lesz.

Ez így is van, készülnek ugyanis. Valamint már Zalaegerszegen is. A kettő nem zárja ki egymást. Év végén, vagy amikor átadják a Honvédségnek az első tételt, akkor a darabszám is feltehetően számunkra is nyilvános lesz, hogy mennyi készült el, adtak át addig. Türelem. Már úgyis kifutottunk az időből, ha baj lenne esetleg. Próbáljunk bízni benne hogy nem lesz.
Első tètelt?

3 már itt van.

Mi az első tètel?

Ha 46 legyártódik, az első magyar elött akkor igaz.

De kb mindegy is hol kèszül. Csak kèszüljön.

Első tètelt?

3 már itt van.

Mi az első tètel?

Ha 46 legyártódik, az első magyar elött akkor igaz.

De kb mindegy is hol kèszül. Csak kèszüljön.

Igazad van, akkor a 2. tétel. Készülnek. Az egerszegi gyártásról még nem de a németországiról már itt is voltak fent fotók.