Na jó most hogy kérdezted lynx tankja 850 liter....Mert kelllemesebb olvasmány ha egy hosszabba összefoglalod ha végigértél az egészen.
Na jó most hogy kérdezted lynx tankja 850 liter....Mert kelllemesebb olvasmány ha egy hosszabba összefoglalod ha végigértél az egészen.
És hánnyal megy?Na jó most hogy kérdezted lynx tankja 850 liter....
Az összessel...És hánnyal megy?
Ezt a mondatot én írtam be párnapja a Wikpédiára, amit a MNO szószerint átvett!
Közeli képek a készülő Lynxről. A cikk végén a videó.
![]()
![]()
![]()
Rheinmetall Gyárátadó Ünnepség - Orbán Viktor beszéde
Orbán Viktor beszédet mondott a Rheinmetall hadiipari cég üzemének avatóján Zalaegerszegen. Az ünnepségen a miniszterelnök úgy fogalmazott, a hhirtv.hu
Nem, lemezként érkezik. Itthon hegesztik össze.Ez a váz így egyben jön Németből és kb innen indul a Zegi összeszerelés? Mert csak így tudom elképzelni, hogy egy műszakban egy hét alatt kulcsra kész lesz egy Lynx.
A torony is lemezként érkezik?Nem, lemezként érkezik. Itthon hegesztik össze.
Passz.A torony is lemezként érkezik?
Ha nem is most, de a későbbiekben?
Emlékeim szerint cc 1200... De liebherrnek ezek a kisebb motorjai, szóval...S akkor most a Lynx tényleg 1450 lóerős, vagy ahogy itt többen mondták olyan motor nem is létezik?!![]()
Emlékeim szerint cc 1200... De liebherrnek ezek a kisebb motorjai, szóval...
Elösször úgy volt,hogy azt a csehek csinálják,aztán a kengurukrol is volt szó-most a fene tudja,mi az aktuális.A torony is lemezként érkezik?
Ezért is kérdeztem. Utóbbi időben az ukránoknál akar bevágódni Pappi, szóval lehet hogy majd onnan...Elösször úgy volt,hogy azt a csehek csinálják,aztán a kengurukrol is volt szó-most a fene tudja,mi az aktuális.
Azt hiszem, hogy nálunk gyártják azt isElösször úgy volt,hogy azt a csehek csinálják,aztán a kengurukrol is volt szó-most a fene tudja,mi az aktuális.
Elvileg az eleje Ausztráliából. 46-ra kaptak megrendelést.A torony is lemezként érkezik?
Még úgy is hogy dobták a Lynxet?Elvileg az eleje Ausztráliából. 46-ra kaptak megrendelést.
Ez a váz így egyben jön Németből és kb innen indul a Zegi összeszerelés? Mert csak így tudom elképzelni, hogy egy műszakban egy hét alatt kulcsra kész lesz egy Lynx.
2 éve volt az a szerződés....RM Boxer gyár.Még úgy is hogy dobták a Lynxet?
![]()
Polgári napilap és hírportál | Magyar Nemzet
Magyar Nemzet - Szellemi honvédelem 1938 óta. Friss hírek hazai, külföldi, sport, kultúra és gazdasági témakörökben. Véleménycikkek és történelmi visszatekintések.magyarnemzet.hu
"Az alapváltozat gyalogsági harcjármű mellett lesz parancsnoki verzió, felderítő harcjármű, tüzérségi figyelő, 120 milliméteres aknavetőt hordozó, sebesültkihordó és kiképzőváltozat is."
Valaki igazán szólhatna nekik, hogy a légvédelmi változatot előre kellene venni a sorban, mert jelenleg nem is szerepel benne.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..