Amióta veszélyhejzet van nem is kell érvényes szerződés, hogy katona legyél.Zsibbadt kèzzel úgysem tudnád aláírni az új szerződèst.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amióta veszélyhejzet van nem is kell érvényes szerződés, hogy katona legyél.Zsibbadt kèzzel úgysem tudnád aláírni az új szerződèst.
Konkrétan olyan is volt, hogy azonnal leszereltek, mert félre tájékoztattak embereket. Ilyen amatőr hibával elveszteni embereket amikor alig jönnek szerintem luxus. De értem én kell a mézes madzag.Konkrétan meséltek olyanról, hogy rendesen sírt a kolléga ne rakják ki ( le sérült a kiképzésen) hiába mondtak neki gyogyulj meg kovire vissza johetsz azért ilyet egy ideje nem látni
Persze és sajnos ebből több vanKonkrétan olyan is volt, hogy azonnal leszereltek, mert félre tájékoztattak embereket. Ilyen amatőr hibával elveszteni embereket amikor alig jönnek szerintem luxus. De értem én kell a mézes madzag.
ő a fék a rendszerben eléggé szigorú látja a valós számokatŐ sóher.
Megvédted a főnit, jár a piros pont!ő a fék a rendszerben eléggé szigorú látja a valós számokat
A kérdés az, hogy milyen szerepe van a jelenlegi gazdasági helyzetben.ő a fék a rendszerben eléggé szigorú látja a valós számokat
Az aki nemet mer mondani nem csak hm miniszternek de Orbánnak isA kérdés az, hogy milyen szerepe van a jelenlegi gazdasági helyzetben.
Nem ez volt a kérdés.Az aki nemet mer mondani nem csak hm miniszternek de Orbánnak is
Az ember szerepe mindig azután derül ki hogyha már nem tölti be a pozíciót lehet tippelni én nem tudomNem ez volt a kérdés.
Nem próbáltad elèg kemènyen.A pénzre rá terve hat én próbáltam már hónap végén hivatástudattal és motivációval fizetni annyira nem ment
Baszhatják.Misibacsival fognak
Úgy hívják költségvetésen belül átcsoportosításBaszhatják.
Amúgy van egy elfogadott költsègvetès.
Ezen felül akarnak pènzt a bèrekre?
Amire cèloznèk.Úgy hívják költségvetésen belül átcsoportosítás
Palkovics szerint decemberbe legördül az első magyar lynx
- Honvédségi igény: 400-450 db
- Export igény: 2000 db 10 év alatt
- Európai piaci igényeket a Nurol innen fogja kielégíteni
- Fejlesztés is jön ide: Nurol mérnököket hoz/vesz fel.
- Lynx: decemberben gördül ki az első kész jármű Zalaegerszegről
Vajon a Németországban gyártott példányokkal mi a helyzet? A nyáron volt fotó több gyártósori példányról, ideje lenne érkezgetniük. Vagy tudjuk be ennek az első néhány már itthon lévőt?Palkovics szerint decemberbe legördül az első magyar lynx
Valami olyasmit mondott itt a fórumon az, aki ilyeneket tudni szokott, hogy a "németországi példányok" jelentős része is már itt lesz befejezve és/vagy legyártva...Vajon a Németországban gyártott példányokkal mi a helyzet? A nyáron volt fotó több gyártósori példányról, ideje lenne érkezgetniük. Vagy tudjuk be ennek az első néhány már itthon lévőt?
Azóta jött még pár.Vajon a Németországban gyártott példányokkal mi a helyzet? A nyáron volt fotó több gyártósori példányról, ideje lenne érkezgetniük. Vagy tudjuk be ennek az első néhány már itthon lévőt?
mikár várható velük valami komolyabb tüzezős mozgolódós gyakorlat ?Azóta jött még pár.
Még karácsony előtt.mikár várható velük valami komolyabb tüzezős mozgolódós gyakorlat ?
Még karácsony előtt.