[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Hát szerintem ez egy elég felesleges "fejlesztés", ezekhez a cirkáló lőszerekhez úgy kellene eljárnunk mint az oroszoknak a lancettel. Tehát a kezdeti verzió a kis sínről indított, kvaddal vagy pickup-pal hurcolászott vagy az újabb, tubusos verzió pickup-ra szerelve.
A különbség az, hogy a HERO képes sima felderítő drónként is üzemelni.

Írja már le valaki, mert én teljesen elvesztettem a fonalat...
Én azt írtam, hogy teljesen felesleges egy ilyen szinten páncélozott járműre hero-30 -ami a cikkben kerül említésre, mint találgatás- vagy a 120 a spike helyett. Amennyiben új platformot alakítanak ki belőle (tehát elveszti ifv jellegét) meg végképp felesleges.

Ezt egy ifv-ben szállított katona is el tudja indítani tubusból, így nem veszi el a spike-tól a helyet a toronyban.
Amit a Spike-kal pusztítanál el, azt a HERO 120-szal is el tudod. Cserében viszont felderítésre is használhatod. Hja és ugyan abból a csőből indíthatod.
Ráadásul a rendszer integrálva lesz a fedélzeti rendszerrel, így nem kell külön indítót, meg kijelzőket vinned magaddal, mert a sima taktikai kijelzőn is láthatod, meg onnan irányíthatod.
Ha minden szakaszban a szakaszparancsnoknak a Lynxén ilyen van, a többieknek meg Spike, akkor olyan mixet hozol létre, ami nem csak pusztít, de felderít is.

Amit a Spike-kal pusztítanál el, azt a HERO 120-szal is el tudod. Cserében viszont felderítésre is használhatod. Hja és ugyan abból a csőből indíthatod.
Ráadásul a rendszer integrálva lesz a fedélzeti rendszerrel, így nem kell külön indítót, meg kijelzőket vinned magaddal, mert a sima taktikai kijelzőn is láthatod, meg onnan irányíthatod.
Ha minden szakaszban a szakaszparancsnoknak a Lynxén ilyen van, a többieknek meg Spike, akkor olyan mixet hozol létre, ami nem csak pusztít, de felderít is.
Azt szerettem volna, hogy maga jusson a következtetésre erre lelövöd a poént :D

"A német fegyvergyártótól a magyar kormány 209, hét különböző típusú Lynxet, ismertebb nevén Hiúzt, továbbá 18 támogató járművet és 38 katonai teherautót rendelt a Magyar Honvédség számára. A megállapodás értelmében csak 172 eszköz gurul majd le a zalai gyárból, 46 Hiúz Németországból jön kilenc támogató jármű társaságában. "

Jéé először látom a rendes számot leírva.

Lehet, hogy csak véletlen, mint a lottó.

Volt olyan kép is hogy a lynx torony nak mindkét oldalán volt kihajtható kilövője. Gondolom ezzel meg is lehetne oldani a Spike meg a hero dilemmáját akar csak a parancsnoki verziónál.

• Tetszik
Reactions: Tumpek