Az APS-nek a jet kialakulása előtt ildomos a rakétát megsemmisíteni lehetőleg pár meterre a géptől.Az a jet van, hogy egyben marad miután átment egy T-55-ösön.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az APS-nek a jet kialakulása előtt ildomos a rakétát megsemmisíteni lehetőleg pár meterre a géptől.Az a jet van, hogy egyben marad miután átment egy T-55-ösön.
Nèhány?Nagyon klassz a videjo. Bár a mozgó célpontnál néhány lövedék mellé ment, nem?:S
de diplomatikus voltálNagyon klassz a videjo. Bár a mozgó célpontnál néhány lövedék mellé ment, nem?:S
Ha összeadom a fémport és a Kornet elég masszív rakétáját azért csak tovább motoszkál a gondolat a fejemben, hogy a hátsó töltet rendben elműködik.Az APS-nek a jet kialakulása előtt ildomos a rakétát megsemmisíteni lehetőleg pár meterre a géptől.
Az a te bajod, hogy nem megy a matek.Ha összeadom a fémport és a Kornet elég masszív rakétáját azért csak tovább motoszkál a gondolat a fejemben, hogy a hátsó töltet rendben elműködik.
Hallgatlak.Az a te bajod, hogy nem megy a matek.
A konkurszot megeszi azt tudom biztosraHa összeadom a fémport és a Kornet elég masszív rakétáját azért csak tovább motoszkál a gondolat a fejemben, hogy a hátsó töltet rendben elműködik.
Nem létezi, olyan, hogy masszív a felépítése a Kornetnek (semmivel nem nasszívabb mint bármelyik ATGM), az a por belerobban a rakétába és apró darabojra tépi tokkal vonóval.Hallgatlak.
Hát akkor most èn leszek a negatív.
. Alálőttek. De ez most még simán belefér, lehet, hogy a kezelőik először lőttek vele élesben
Kornet ugyan hangsebesség alatti,de azért azt megközelitő,gyors rakéta.Kérdéses az RM csempe reakcióideje is.A "villamos térérzékelő" hatótávolsága kicsi.A viszonylag gyors Kornet elműködhet,mire a nyomáshullám eléri.Ha összeadom a fémport és a Kornet elég masszív rakétáját azért csak tovább motoszkál a gondolat a fejemben, hogy a hátsó töltet rendben elműködik.
Ez a lényeg!Úgy írom, hogy nem tudom a tènyeket!
De mi a feladat?
Egy joystickel egy monitoron rávinni egy cèlkeresztet a cèlra?
Ha kell ezt kinagyítva?
Ezután elhúzni az elsütőbillentyűt?
Ha az irányzók hibáznak az baj.
Ha nem. Az mègnagyobb.
Ha keresel róla egy metszeti ábrát azért van ott anyag... Amire gondolok az az, hogy a fémpor ledarálja az első szekciót de egyúttal elműködteti a gyújtást és akkor a hátra rakott fő töltetnek még lehet ideje kialakítani a sugarat mielőtt az effektor kárt tenne abban is. Próba nélkül ezt nehéz megmondani.Nem létezi, olyan, hogy masszív a felépítése a Kornetnek (semmivel nem nasszívabb mint bármelyik ATGM), az a por belerobban a rakétába és apró darabojra tépi tokkal vonóval.
Szerintem a leeső nyomjelző rész megzavarja itt a tisztelt társaságot kicsit.Hát akkor most èn leszek a negatív.
Szerintem túl sok alá/mellè lövès van.
Főleg úgy, hogy volt olyan cikk ahol 2km-re 30cm-es cèlpont eltalálását írták. Sorozatlövèssel is!
Mièrt fèr bele simán???
Elvileg ez egy hipermodern torony.
Az irányzók tudják a távolságot.
Márcsak a lőtèrből, lövèszetből adódóan is.
Lathatóan nem 2k-ról lőnek.
Nem kicsi cèlra.
Egy ilyen lőszer gondolom aranyárban van.
Nem azt gondolom, hogy nulla mellèlövès legyen, de van hogy egymásután 3 alkalommal lő kb ugyanoda alá.
Úgy írom, hogy nem tudom a tènyeket!
De mi a feladat?
Egy joystickel egy monitoron rávinni egy cèlkeresztet a cèlra?
Ha kell ezt kinagyítva?
Ezután elhúzni az elsütőbillentyűt?
Ha az irányzók hibáznak az baj.
Ha nem. Az mègnagyobb.
Leesik a nyomjelző rész? Ilyet még nem hallottam...Szerintem a leeső nyomjelző rész megzavarja itt a tisztelt társaságot kicsit.
A foszfor. Kezifegyverben is kipotyog.Leesik a nyomjelző rész? Ilyet még nem hallottam...
Az egy "fáklya" a lövedék végében - mi esik le abból?
és az felveri a port?A foszfor. Kezifegyverben is kipotyog.
Mert miért is?Kornet ugyan hangsebesség alatti,de azért azt megközelitő,gyors rakéta.Kérdéses az RM csempe reakcióideje is.A "villamos térérzékelő" hatótávolsága kicsi.A viszonylag gyors Kornet elműködhet,mire a nyomáshullám eléri.
Próbalövészeteken,legalábbis ami nyilvánosságra került,csak RPG és régi Fagot rakéták ellen lett kipróbálva.Azt nem tudni,hogy a 320m/s sebességű Kornet ellen elég gyors e a reakcióidő?A méggyorsabb hangsebesség feletti IPTR-k ellen meg elég valószinű,hogy már nem elég gyors a csempe.
Tessék jobban fülelni...Leesik a nyomjelző rész? Ilyet még nem hallottam...
Az egy "fáklya" a lövedék végében - mi esik le abból?
8 perctől 3 db becsapódás pár másodpercen belül? NemáááSzerintem a leeső nyomjelző rész megzavarja itt a tisztelt társaságot kicsit.
Őszintén szólva.8 perctől 3 db becsapódás pár másodpercen belül? Nemááá