Németbe szerintemA lényegi megmunkalas itt zajlik—-> a termek itt éri el végleges formáját ezáltal made in hungary es uniós termek lesz
Nem tudom hogy a lanctalpat hol csinaljak es kik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Németbe szerintemA lényegi megmunkalas itt zajlik—-> a termek itt éri el végleges formáját ezáltal made in hungary es uniós termek lesz
Nem tudom hogy a lanctalpat hol csinaljak es kik.
Nagy valószínűséggel ott.Németbe szerintem
Gumibetére lett végül magyar szállító?Németbe szerintem
Németbe szerintem
Nagy valószínűséggel ott.
Nem tudom ilyen információ elkerülte a figyelmemTisztára úgy emlékszem, hogy valaki azt pedzegette, hogy a Rába azzal a pár éve vett istentelen nagy kovácsoló sorával lánctalpat vagy görgőt fog-e nyomni hozzá.
Hát igen, még az alap fegyverzet is hiányos, a Spike sincs integrálva, ezekhez sem.Sima (teszt) lövészet nem rendszerbe állító. Rendszerbe a jogszabály szerint akkor lehet állítani ha minden funkció tesztelése megtörtént és a termék késznek tekinthető. Addig próbahasználatról vagy csapatróbáról és a csapatpróbának való megfelelésnél nem kész eszköznél alkalmazásba vételről beszélünk.
Aztán 2 éves csúszásban van a program az eredeti tervhez és szerződéshez képest.Nagyon lassan jönnek a LYNXek, minden nap olvasható a fórumon VS.
Ekkora projektnel ami csak tervrajzon létezett lehet nem is olyan sok…(szerintem)Aztán 2 éves csúszásban van a program az eredeti tervhez és szerződéshez képest.
Persze, csak az volt a hülye aki elhitte, hogy itt nem kell majd azokon a procedúrákon átesni mint bármelyik fejlesztés alatt lévő új eszköznél és majd 2 év alatt meglesz...Ekkora projektnel ami csak tervrajzon létezett lehet nem is olyan sok…(szerintem)
Ajax...Ekkora projektnel ami csak tervrajzon létezett lehet nem is olyan sok…(szerintem)
örüljünk hogy nem ajax szintű csúszásPersze, csak az volt a hülye aki elhitte, hogy itt nem kell majd azokon a procedúrákon átesni mint bármelyik fejlesztés alatt lévő új eszköznél és majd 2 év alatt meglesz...
Minden esély megvan még ráörüljünk hogy nem ajax szintű csúszás
Reméljük azért az csak nem leszMinden esély megvan még rá
Persze, csak az volt a hülye aki elhitte, hogy itt nem kell majd azokon a procedúrákon átesni mint bármelyik fejlesztés alatt lévő új eszköznél és majd 2 év alatt meglesz...