[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 390
36 372
113
Elképesztően lassan megy a gyártás. Remélem sikerül felpörgetni, bár ez elsősorban nem a ZEG-i gyáron, hanem a külföldi beszállítókon múlik. 16 jelenleg meglévő darab hangzik el a riport elején, ami év végére 30-ra bővül. Ebből az év végéig még beérkező 14-ből 9 lesz hazai gyártású és a (a matek alapján) mindössze 5 német. Ha ilyen tempóval haladunk, mire megjön az utolsó az elsők mehetnek is nagyjavításra.

Van egyáltalán benne hazai gyártású alkatrész?

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 864
6 055
113
Ha külföldről hozol be táblában "vasat", de itthon vágod, hajlítod, hegeszted, szereled, az magyarnak minősül?

Valószínűleg a fémes része a magyar gyártás, aztán a belső megtöltése jöhet kb kompletten kintről, még. De elég kellemes, nem rohanós munka lehet, látva a tervezett idei számokat.

• Tetszik
Reactions: borisz and endre

senki

Well-Known Member
2018. július 27.
347
291
63
Fejlesztésre és beszerzésre szerződtünk ott is.
Értem én, csak hát úgy (volt) szokás , hogy a rendszerbe állítás előtt végrehajtották, a jelölt eszközök az MH által meghatározott harcászati-technikai-műszaki előírásainak való megfeleltetést.

Ettore Fieramosca

Well-Known Member
2021. március 9.
1 135
3 238
113
Értem én, csak hát úgy (volt) szokás , hogy a rendszerbe állítás előtt végrehajtották, a jelölt eszközök az MH által meghatározott harcászati-technikai-műszaki előírásainak való megfeleltetést.
Az akkor van ha a meglévő cuccost veszel. Ez egy fejlesztési projekt. Itt más a sorrend. Illetve előrébb kezdődik. Nyilván a végeredmény meg kell feleljen az előírásoknak. Az a teszt volt az elmúlt fél évben

• Tetszik
Reactions: Tumpek and endre

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 864
6 055
113

Más, ha polcról veszel valami készet, és más, ha együtt fejleszted a gyártóval

• Tetszik
Reactions: Tumpek

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
21 631
42 034
113
Ezt is értem, de egy már rendszerben van és csak most tesztelik.
@krisss kijavít ha tévedek, de még hivatalosan nincs rendszerben a Lynx...
A rendes úgy lenne, hogy abszolválja a tesztet utána megvesszük.
Késztermék esetén igen, de ez nem volt az.
Azt mondta az RM, hogy van egy majdnem kész termékünk amit rátok szabunk. Nem lesz elsőre minden frankó, de cserébe első vásárlóként kaptok gyártást meg egy kedvező árat. Cserébe segítetk kikalapálni a gyerek betegségeket. Valami ilyesmi...

senki

Well-Known Member
2018. július 27.
347
291
63
@krisss kijavít ha tévedek, de még hivatalosan nincs rendszerben a Lynx...

Késztermék esetén igen, de ez nem volt az.
Azt mondta az RM, hogy van egy majdnem kész termékünk amit rátok szabunk. Nem lesz elsőre minden frankó, de cserébe első vásárlóként kaptok gyártást meg egy kedvező árat. Cserébe segítetk kikalapálni a gyerek betegségeket. Valami ilyesmi...
Köszönöm a válaszod. Én úgy tudom, hogy rendszeresítve van, a hdmvh-i dd (műveleti, tehát nem kisérleti vagy tan alakulat) állományában van. A sajtó legalább is ezzel volt tele. Volt is kampány "Embert a vasra" néven, hogy űrhajós fizetésért lehetett hjmű vezetőnek jelentkezni.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 138
130 349
113
Köszönöm a válaszod. Én úgy tudom, hogy rendszeresítve van, a hdmvh-i dd (műveleti, tehát nem kisérleti vagy tan alakulat) állományában van. A sajtó legalább is ezzel volt tele. Volt is kampány "Embert a vasra" néven, hogy űrhajós fizetésért lehetett hjmű vezetőnek jelentkezni.
Nem rendszerben van. Alkalmazásba van véve. Amikor a fejlesztési periódus véget ér akkor áll rendszerbe.

TribunusAlex

Well-Known Member
2021. június 21.
301
1 344
93
Kb. egy hónapja volt a rendszerbe állító lövészet.