Mert van közte 1 kakukktojás a legvégén, 1 Büffel.Akárhogy számolom, ez már nem is 10, hanem 11 "vadmacska".
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert van közte 1 kakukktojás a legvégén, 1 Büffel.Akárhogy számolom, ez már nem is 10, hanem 11 "vadmacska".
Én akkor is 11 Lynxnek látom ezen: szerintem a legtávolabbi is az. A Büffelnek az oldalsó "szoknyája" nem egyenes hanem hullámos.Mert van közte 1 kakukktojás a legvégén, 1 Büffel.
vanMennyi lehet már az átadott mennyiség? Van 20 db egyáltalán?
Köszi! Akkor azért csak halad ez kicsit!
2.szazad feltoltese zajlik amit elvileg ev vege vagy jovo ev elejen be is fejeznek.Mennyi lehet már az átadott mennyiség? Van 20 db egyáltalán?
1 század 13-14 db ha jól tudom! A német minta szerint!2.szazad feltoltese zajlik amit elvileg ev vege vagy jovo ev elejen be is fejeznek.
Aszerint se annyi, max harckocsiból1 század 13-14 db ha jól tudom! A német minta szerint!
Szerintem azért maradhatott rajta, mert nem mennek villamosított vonalon
Láttam egy ábrát valahol ahol 13 db voot! Plusz a többi ( parancsnoki, ambulance, aknavetős stb)!Aszerint se annyi, max harckocsiból
én láttam egy ábrát ami szerint 210 harckocsink vanLáttam egy ábrát valahol ahol 13 db voot! Plusz a többi ( parancsnoki, ambulance, aknavetős stb)!
Oda ment.Face-n valamelyik vasutas oldalon volt kép róla Algyő-nél, ott azt írták, hogy Hajmáskérre megy, az meg villamosított. Mondjuk kérdés, hogy a posztolónak volt-e biztos infója, vagy csak katonavonat= csak Bakony lehet
Találtam egy írást 3 szakasz 3 db jármű + 2 db pk! Tehát 11 db!
Itt 11 lynx van meg 2 ARVTaláltam egy írást 3 szakasz 3 db jármű + 2 db pk! Tehát 11 db!
Én itt 14 járművet látok (a vonaton).Itt 11 lynx van meg 2 ARV
Igazad van, a az villanypózna miatt nem láttam az utolsót.Én itt 14 járművet látok (a vonaton).
Ez nem 12 IFV + 2 ARV?
A két ARV között is van egy Lynx - tehát 12 IFV van a vonaton...Itt 11 lynx van meg 2 ARV
Azért annyira nem rossz a a szemem, hogy azt ne vegyem észreA két ARV között is van egy Lynx - tehát 12 IFV van a vonaton...