[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Azt is írja hogy lengyel haderőnek eddig csak problémás projektjei voltak az RM-mel (akár csak nekünk), ami nem sok jót vetít előre.
A szuper szar lengyel-magyar viszony sem hiszem hogy segít (a magyar állammal együtt pályázik az RM), szóval meglepődnék ha Lynxet vennénk a lengyelek...

KF21 lesz ebből sztem.
Érdekes az a megjegyzése,hogy a nagy tömeg ellenére a védettség nem a legmagasabb fokú......

Egy románok közt szocializálódott lengyeltől nem is vártam más felkonfot bevallom. De legalább a képek jók.
Ott volt az Eurosatoryn. Rákérdezett, mert lehet hogy neki is feltűnt, amiről itt is beszéltünk néhány hete, hogy egy ideje gyanúsan nagy a csend a Strikeshield körül. És nem azt a választ kapta, amit a gyártó marketingesei mondtak volna vagy amit pl. a Városligetben a toborzónapokon mondanak.

Ott volt az Eurosatoryn. Rákérdezett, mert lehet hogy neki is feltűnt, amiről itt is beszéltünk néhány hete, hogy egy ideje gyanúsan nagy a csend a Strikeshield körül. És nem azt a választ kapta, amit a gyártó marketingesei mondtak volna vagy amit pl. a Városligetben a toborzónapokon mondanak.
Az egész poszt szövegezését kifogásoltam, ha úgy tetszik, nem csak a StrikeShield témát. Már csak azt nem írta h “a színe…”:cool:

Pontosan azt hallotta, amit itthon is mond mindenki, hogy nem láttak még itthon strikeshieldet felszerelve, és senki nem is fog a raktároson kívül ha nem kell használni.

Pontosan azt hallotta, amit itthon is mond mindenki, hogy nem láttak még itthon strikeshieldet felszerelve, és senki nem is fog a raktároson kívül ha nem kell használni.
Itthon azt szokták mondani, hogy "persze van az is, csak a kiállításra nem lehet felszerelni mert veszélyes". Ahogy itt is írtátok korábban. Vagy azt hogy "ott van a takarólemez mögött". (Meg a "Leo2A7-re is van APS csak nincs felszerelve", meg itt van az összes NASAMS indító az összes rakétával stb.)

Nem is tudom, azért néhány készletet el lehetne használni, gyakorlaton, ahol lőtéri gránáttal lőnek a harcjárműre. Vagy hogy van ez manapság ? Jó lenne tudni mit tud a rendszer, ha szükség lenne rá. Nincs erre valami protokoll, hogy próbáljuk ki ?