Hát èn kíváncsi lennèk szemből is. A motortèrnèl.Arra senki nem figyelt fel hogy a Lynxnek milyen hőképe van?
Akkor amikor hiúz lövészet Spike-al!Mikor lesz spike lövészet hiúzzal?
Amikor Bobo akar nézni spike lövészetet hiúzzalMikor lesz spike lövészet hiúzzal?
Ha jól értem akkor ezen képen a LYNX ABM gépágyúval épp egy drónt lő le!
Ilyet sem láttunk még...
![]()
![]()
Tűzhuszár - ADHU25 demo
Ma tartották a 0-ponton az ADHU25 bemutatónapját, ami jó alkalmat szolgáltatott ismert dinamikus témák újabb telefotós megközelítésére és a statikus részletfotózásra egyaránt.Végre sikerült! A7-es Leo oszló tűzgömbje.A Lynx 30-as ágyújából kilőtt airburst lövedék imitált C-UAS…legiero.blog.hu
Drónt mondjuk nem láttam, ezek szerint csak szimulálták a lelövés...
Csak kb 50x irtam le,hogy a valóban modern harcjárművek ABM képes főfegyverei is képesek lelőni dronokat.......Végre láthatod a gyakorlatban is.Ha jól értem akkor ezen képen a LYNX ABM gépágyúval épp egy drónt lő le!
Ilyet sem láttunk még...
![]()
![]()
Tűzhuszár - ADHU25 demo
Ma tartották a 0-ponton az ADHU25 bemutatónapját, ami jó alkalmat szolgáltatott ismert dinamikus témák újabb telefotós megközelítésére és a statikus részletfotózásra egyaránt.Végre sikerült! A7-es Leo oszló tűzgömbje.A Lynx 30-as ágyújából kilőtt airburst lövedék imitált C-UAS…legiero.blog.hu
Nem látszik normálisan de ott lepottyan pár db.Drónt mondjuk nem láttam, ezek szerint csak szimulálták a lelövés...
Nem volt pénz egy néhány tízezres játék drónra amit lelőhetnek?
Szerintem nagyobb gond a felderítès mint a lelövès.Csak kb 50x irtam le,hogy a valóban modern harcjárművek ABM képes főfegyverei is képesek lelőni dronokat.......Végre láthatod a gyakorlatban is.
A távolságot hogy mèri a lynx?Nem látszik normálisan de ott lepottyan pár db.
Miért lenne nehézkes?A távolságot hogy mèri a lynx?
Lèzerrel?
Ilyen pici szaroknál ez nehèzkes lehet.
A távolságot hogy mèri a lynx?
Lèzerrel?
Ilyen pici szaroknál ez nehèzkes lehet.
Miért lenne nehézkes?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..