Naa az a Latest bradley cost more na az nagyon nem így van

Ez mind szép és jó. Azonban a Lynx Spike nélkül, valamint használatának gyakorlása, és a Skyranger változat nélkül "félkarú óriás" a Kinizsi dandár, és tágabb értelemben a Honvédség.
![]()
Hiúzokkal a világ élén
Egyedülálló szimulációs kiképzőközpont épül Hódmezővásárhelyen - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a közösségi oldalán közzétett videójában január 20-án.honvedelem.hu
![]()
9,5 E megtekintés · 328 reakció | Hiúzokkal a világ élén! Egyedülálló szimulációs kiképzőközpontot építünk a magyar emberek védelméért! | Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Hiúzokkal a világ élén! Egyedülálló szimulációs kiképzőközpontot építünk a magyar emberek védelméért!www.facebook.com
![]()
2,4 E megtekintés · 22 reakció | Magyarország első Lynx harcjármű szimulációs központja épül Hódmezővásárhelyen, a Zrínyi Miklós Laktanyában. A honvédelmi miniszter és a magyar honvédség vezérkari főnökhelyettesének jelenlétében tették le ma annak a
Magyarország első Lynx harcjármű szimulációs központja épül Hódmezővásárhelyen, a Zrínyi Miklós Laktanyában. A honvédelmi miniszter és a magyar honvédség vezérkari főnökhelyettesének jelenlétében...www.facebook.com
![]()
Az elmúlt ciklusban fejlődött a leglátványosabban a Magyar Honvédség
Az elmúlt négyéves ciklusban fejlődött a leglátványosabban a Magyar Honvédség a rendszerváltozás óta – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter január 20-án Hódmezővásárhelyen.honvedelem.hu
"A közeljövőben leszállítják azokat a Magyarországon gyártott harcjárműveket, amelyekkel teljessé válik az első gránátos zászlóalj állománytáblája."
Egyetértek.Ez mind szép és jó. Azonban a Lynx Spike nélkül, valamint használatának gyakorlása, és a Skyranger változat nélkül "félkarú óriás" a Kinizsi dandár, és tágabb értelemben a Honvédség.
ha jól értettem @krisss egy kommentjét ez a Spike dolog rövidesen megoldódik és lesz rajta az is...legalábbis integrálva.Ez mind szép és jó. Azonban a Lynx Spike nélkül, valamint használatának gyakorlása, és a Skyranger változat nélkül "félkarú óriás" a Kinizsi dandár, és tágabb értelemben a Honvédség.
Hallottad már azt a kifejezést, hogy sikerpropaganda?Egyetértek.
S hozzátenném hogy: Én úgy gondolom hogy nem kellene annyiszor kihangsúlyozni hogy a világ legjobb csapatszállító páncélosa. Mivel ha itt ukrajnába ha kiviszik s szétlövik pillanatok alatt, mit mondunk, húpsz nem jöttt össze a nagy szónoklat!
Én úgy gondolom talán csak meg kellene várni hogy a világ mondja azt hogy a legjobb csapatszállító jármű! Utána lehet mondani hogy azt mondja a világ hogy ez a legjobb!
Ki az a világ és mi az a legjobb?Egyetértek.
S hozzátenném hogy: Én úgy gondolom hogy nem kellene annyiszor kihangsúlyozni hogy a világ legjobb csapatszállító páncélosa. Mivel ha itt ukrajnába ha kiviszik s szétlövik pillanatok alatt, mit mondunk, húpsz nem jöttt össze a nagy szónoklat!
Én úgy gondolom talán csak meg kellene várni hogy a világ mondja azt hogy a legjobb csapatszállító jármű! Utána lehet mondani hogy azt mondja a világ hogy ez a legjobb!

A hangulatkeltő bulvárújságok közönségét kivéve senkit sem érdekel önmagában az, ha 5 járművet szétlőnek pillanatok alatt. Senki sem mondta, hogy megfelelő túlerővel ne lehetne szétlőni ezeket, vagy a világ bármelyik páncélosát pillanatok alatt. A valódi kérdés ilyenkor az, hogy milyen körülmények között, milyen károsodással járt, milyen eszközökkel történt a támadás, hány támadást bírt ki, kiszállt-e a személyzet utána stb.Egyetértek.
Akkor valójában egy demonstratív akciónak vagyunk a szemtanúi? Ami ha jól sikerül, akkor olyan mint egy hirdetés?A hangulatkeltő bulvárújságok közönségét kivéve senkit sem érdekel önmagában az, ha 5 járművet szétlőnek pillanatok alatt. Senki sem mondta, hogy megfelelő túlerővel ne lehetne szétlőni ezeket, vagy a világ bármelyik páncélosát pillanatok alatt. A valódi kérdés ilyenkor az, hogy milyen körülmények között, milyen károsodással járt, milyen eszközökkel történt a támadás, hány támadást bírt ki, kiszállt-e a személyzet utána stb.
A RM célja ezek tesztelése valódi harci körülmények között, nem pedig Oroszország elfoglalása.
5 Gèpet kaptak tesztelésre azt fizették ki nekik a németek.Akkor valójában egy demonstratív akciónak vagyunk a szemtanúi? Ami ha jól sikerül, akkor olyan mint egy hirdetés?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..