[HUN] Lánctalpas gyalogsági harcjárművek beszerzése

Minősitett adat mi édesfaszom, kinek a saját nép felé? A faszomoknak meg évente megküldik, hogy mije van a magyar hadseregnek! :rolleyes:
Van aki jogosult hogy hallja a minositett adatonat es van aki nem, ilyen a vilag amugy meg anelkul is meg tudhat az ember dolgokat hogy minositett adatok birtokaba keruljon csak az a baj olyankor altalaban az agyuk az ilyen embereknek tovabbkolti es igy indul el a faszsag terjesztese reszinformaciokbol ami neha nagyon hasznos is tud lenni egy kis dezinfo. :P

• Tetszik
Reactions: Ocses
Ez mind szép és jó. Azonban a Lynx Spike nélkül, valamint használatának gyakorlása, és a Skyranger változat nélkül "félkarú óriás" a Kinizsi dandár, és tágabb értelemben a Honvédség.
Egyetértek.
S hozzátenném hogy: Én úgy gondolom hogy nem kellene annyiszor kihangsúlyozni hogy a világ legjobb csapatszállító páncélosa. Mivel ha itt ukrajnába ha kiviszik s szétlövik pillanatok alatt, mit mondunk, húpsz nem jöttt össze a nagy szónoklat! ☹️
Én úgy gondolom talán csak meg kellene várni hogy a világ mondja azt hogy a legjobb csapatszállító jármű! Utána lehet mondani hogy azt mondja a világ hogy ez a legjobb!

Egyetértek.
S hozzátenném hogy: Én úgy gondolom hogy nem kellene annyiszor kihangsúlyozni hogy a világ legjobb csapatszállító páncélosa. Mivel ha itt ukrajnába ha kiviszik s szétlövik pillanatok alatt, mit mondunk, húpsz nem jöttt össze a nagy szónoklat! ☹️
Én úgy gondolom talán csak meg kellene várni hogy a világ mondja azt hogy a legjobb csapatszállító jármű! Utána lehet mondani hogy azt mondja a világ hogy ez a legjobb!
Hallottad már azt a kifejezést, hogy sikerpropaganda?

• Tetszik
Reactions: Catles
Egyetértek.
Ki az a világ és mi az a legjobb? :D

• Tetszik
Reactions: Pogány
Egyetértek.
A hangulatkeltő bulvárújságok közönségét kivéve senkit sem érdekel önmagában az, ha 5 járművet szétlőnek pillanatok alatt. Senki sem mondta, hogy megfelelő túlerővel ne lehetne szétlőni ezeket, vagy a világ bármelyik páncélosát pillanatok alatt. A valódi kérdés ilyenkor az, hogy milyen körülmények között, milyen károsodással járt, milyen eszközökkel történt a támadás, hány támadást bírt ki, kiszállt-e a személyzet utána stb.
A RM célja ezek tesztelése valódi harci körülmények között, nem pedig Oroszország elfoglalása.

A hangulatkeltő bulvárújságok közönségét kivéve senkit sem érdekel önmagában az, ha 5 járművet szétlőnek pillanatok alatt. Senki sem mondta, hogy megfelelő túlerővel ne lehetne szétlőni ezeket, vagy a világ bármelyik páncélosát pillanatok alatt. A valódi kérdés ilyenkor az, hogy milyen körülmények között, milyen károsodással járt, milyen eszközökkel történt a támadás, hány támadást bírt ki, kiszállt-e a személyzet utána stb.
A RM célja ezek tesztelése valódi harci körülmények között, nem pedig Oroszország elfoglalása.
Akkor valójában egy demonstratív akciónak vagyunk a szemtanúi? Ami ha jól sikerül, akkor olyan mint egy hirdetés?

• Tetszik
Reactions: Catles
Akkor valójában egy demonstratív akciónak vagyunk a szemtanúi? Ami ha jól sikerül, akkor olyan mint egy hirdetés?
Inkább úgy mondanám, hogy a gyári tesztek folytatása. A gyárban is szétlövik, felrobbantják ezeket, de ez még önmagában nem jelenti a gyártás kudarcát. A gyári teszt lőtéren felrobbantott roncsról is lehetne egy jó hangulatkeltő cikket írni "Még el sem hagyta a gyárkaput, máris felrobbant a RM szupertankja!" képaláírással. De nem az idióta újságok és az azokat olvasók kommentjei számítanak. Ha mondjuk egy konkurens termék egy találattól felrobban és mindenki meghal benne, de a Lynxből egy hasonló támadás után kiszáll a személyzet, az hatalmas siker annak ellenére, hogy roncs lett a gépből.