Kizártnak tartom, hogy az ausztrál tendert megnyert redback-nél rosszabb védettséggel rendelkezzen a lynx. Méretben kb egyformák, szinte ugyanolyan az alakjuk/felépítésük tömegre a lynx még picit nehezebb is.Egy hk átepites.Nem olyan kicsi.
Helyzet az,hogy a LynxHu nem lesz elég vedett attoro feladatra.Es nem lesz elég tűzerős sem hozzá.
Így viszont egy drága játékszer, arra,amire képes.
A LynxUSA lesz az a HIFV,ami alkalmas is lesz a modern körülmények között is a HIFV feladatokra.Bar a KE védelme annak is csak éppen hogy.
Namer az jelenleg,ami tényleg modern HAPC-IFV változata még mindig nincs rendszerben.
Akkora a védettsége, amilyennel veszed.Kizártnak tartom, hogy az ausztrál tendert megnyert redback-nél rosszabb védettséggel rendelkezzen a lynx. Méretben kb egyformák, szinte ugyanolyan az alakjuk/felépítésük tömegre a lynx még picit nehezebb is.
Úgy rémlik, minimális különbségek (aka. politika?) döntöttek a redback javára.
Ha az ausztráloknak jó a redback, talán a lynx se lesz nekünk használhatatlan.
Egyrészt szerintem is meg kell lennie a LynxHu esetén az LvL6 védettségi szintnek-vagy ha mégsincs,akkor valami nagyon csúnyán el van baxva rajta.Mégiscsak 45 tonna....Kizártnak tartom, hogy az ausztrál tendert megnyert redback-nél rosszabb védettséggel rendelkezzen a lynx. Méretben kb egyformák, szinte ugyanolyan az alakjuk/felépítésük tömegre a lynx még picit nehezebb is.
Úgy rémlik, minimális különbségek (aka. politika?) döntöttek a redback javára.
Ha az ausztráloknak jó a redback, talán a lynx se lesz nekünk használhatatlan.
...Egyrészt szerintem is meg kell lennie a LynxHu esetén az LvL6 védettségi szintnek-vagy ha mégsincs,akkor valami nagyon csúnyán el van baxva rajta.Mégiscsak 45 tonna....
Másrészt szerintem az ausztráloknak se lesz jó a Redback...
Ugyan azért részben,mint nekünk a Lynx.Bár náluk azért annyira nem vészes a helyzet,nem Europában vannak.Ráadásul a támadóknak első hullámban deszantműveletet kell végezniük.
Másrészt viszont a kontinensnyi országban hadműveletileg mozgatni és ellátni azt a dögöt.....Hááát......

Plussz lynx ék jönnek kérdés mennyi. Plussz műszaki járművek, remélhetőleg sok.Az jó. Tavaly még azt hallottam hogy HM-nél az az álláspont. hogy az "RM-től soha többet semmit!"
Kíváncsi leszek a SAFE-ben lesz valami RM cucc...a csöves légvédelmükből, meg talán a Rókából vennék ha jók a kondíciók. Bár azok ritkán jók!![]()
Ember szerintem te nagyon mély depresszióba fogsz majd esni ha kijönnek a pályázataink...Plussz lynx ék jönnek kérdés mennyi. Plussz műszaki járművek, remélhetőleg sok.
Nem valószínű.Ember szerintem te nagyon mély depresszióba fogsz majd esni ha kijönnek a pályázataink...
Mert én mindennek fogok örülni.Lehet még magadat is sikerül majd meglepni akkorNem valószínű.Mert én mindennek fogok örülni.

Most hogy mondod több hímző képességnek nem örülnek.Lehet még magadat is sikerül majd meglepni akkor![]()

Nekem mostanra sikerult feldolgoznom a safet, mar nem akarok le ugrani a 10.-rol csak a 4.-rolLehet még magadat is sikerül majd meglepni akkor![]()

Az a szomorú, hogy 20 éve ha valaki azt mondja, hogy veszünk új helikoptereket, tankokat, önjáró tüzérséget ráadásul a világ élvonalába tartózókat, akkor kb mindenki kiröhögi annyira nyomorult volt minden, Aztán ami elindult szinte álomszerű volt, és látjuk hol tartunk most (így is nagy előrelépés mondjuk a Zrinyi program előtti időkhöz), de hatalmas csalódás, ha belegondolunk micsoda folytatás lehetett volna.Egy kicsit tanulmányozd az 1938 győri programot és akkor egy nem leszel olyan depressziós.
Én már akkor is szkeptikus voltam amikor euforikus állapotok uralkodtak (örültem mint majom a farkának ez tény).Az a szomorú, hogy 20 éve ha valaki azt mondja, hogy veszünk új helikoptereket, tankokat, önjáró tüzérséget ráadásul a világ élvonalába tartózókat, akkor kb mindenki kiröhögi annyira nyomorult volt minden, Aztán ami elindult szinte álomszerű volt, és látjuk hol tartunk most (így is nagy előrelépés mondjuk a Zrinyi program előtti időkhöz), de hatalmas csalódás, ha belegondolunk micsoda folytatás lehetett volna.
Én a Safe programtól függetlenül azt mondom, ha megjön a +4 Gripen, lemegy a Lynx program és a Gidrán (NMS?), Tátra dologból végre lesz valami már akkor is több mint félig tele a pohár ismerve a mostani helyzetet...
Mikorra várható egyébként hivatalosan a nyilvánosság?Ember szerintem te nagyon mély depresszióba fogsz majd esni ha kijönnek a pályázataink...
Nagyon pici a poharad.mint félig tele a pohár ismerve a mostani helyzetet...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..