[HUN] Légvédelmi eszközök beszerzése

Persze, hogy most is igaz. Különben már csontra szércsapták volna a legnagyobb városokba a vízet, áramot, fűtést... Igen, tudom most azt fogod írni, hogy nincs meg a lehetőségük/képességük/semmilyük. :D
Ha jól tudom 348 magyar város van. Menni Kalybr vagy hasonló kénre ezekben mindben szétcsapni a vizet, fűtést, áramot?

Persze, hogy most is igaz. Különben már csontra szércsapták volna a legnagyobb városokba a vízet, áramot, fűtést... Igen, tudom most azt fogod írni, hogy nincs meg a lehetőségük/képességük/semmilyük. :D
Nem emlékszel, hogy majd egy éve már próbálkoztak vele és bár nagy károkat okoztak, de nem sierült nekik?

• Tetszik
Reactions: alali77
Ha jól tudom 348 magyar város van. Menni Kalybr vagy hasonló kénre ezekben mindben szétcsapni a vizet, fűtést, áramot?
Szerintem kimaradt a “legnagyobb” szó a városok előtt.
És ha már Mo-rá vetítjük le: a 15 legnagyobb városunkban nagyjából 3.300.000 ember él. Azaz az ország kb. harmada. 15 nem akkora nagy tétel nemde? Abba már bele se menjünk, hogy ha kicsapnak egy erőművet akkor a környéken mindenki csont beszívta nem csak egy város.

Nem emlékszel, hogy majd egy éve már próbálkoztak vele és bár nagy károkat okoztak, de nem sierült nekik?
Én arra emlékszem, hogy télen a hidegben eljátszottak vele és ahogy jött a jobb idő már nem folytatták. Mondhatjuk, hogy azért mert akkor már a fűtés kevésbé de az áram bármikor fájó dolog.

Egy...egy darab!
Pakson az atomerőműre kapcsolódó elosztóközpontban áramszolgáltatást tartósan és nagy területen kiiktatnák amíg a románoktól osztrákoktól nem kapunk helyette (persze ha ott sem sérül az infrastruktúra) sőt az atomerőműbe csapodva a szétterjedő radioaktiv sugárzás széliránytól függően legyalulná az országot.

2 óra német karattyolás mellett
A European Sky Shield Initiative (ESSI) mégsem úgy van, ahogy azt osztrákok gondolták és a német Arrow III az csak a németeké lesz?

A 19 ESSi-tagország közül az az ország aki még Arrow-t szeretne, annak először külön meg kell szerezni az amerikai-izraeli jóváhagyást, majd saját magának kell megvenni a rendszert, mert nem lehetséges a közös beszerzés?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
mUpWPsy.png

8kyjwd8.png

• Hűha
Reactions: vasszekely
Kár,hogy nekünk nem a Vaskupola kéne,hanem a Dávid Parittyája.....
Ezért kommunikálják, a katonák hogy mi csak elemeket veszünk át a vas kupola bol és rétegzett lég védelmet építünk. Tuti hogy az egész rendszert nézik, de a lényeg hogy mi gyártsuk a rakétákat vagy legalább a nagyrészt. Maroth azt nyilatkozta, hogy az lesz a karrierje csúcsa, hogy rakéta gyártást hozzon haza.

• Tetszik
Reactions: honved
Ezért kommunikálják, a katonák hogy mi csak elemeket veszünk át a vas kupola bol és rétegzett lég védelmet építünk. Tuti hogy az egész rendszert nézik, de a lényeg hogy mi gyártsuk a rakétákat vagy legalább a nagyrészt. Maroth azt nyilatkozta, hogy az lesz a karrierje csúcsa, hogy rakéta gyártást hozzon haza.
No,ezt a modern légvédelmi rakéta gyártást itthon-egy az egyben felejtsd el a közeljövőben.10 év háttéripari fejlesztés kéne elöbb hozzá,alsóhangon.

• Tetszik
Reactions: Centquri prime
No,ezt a modern légvédelmi rakéta gyártást itthon-egy az egyben felejtsd el a közeljövőben.10 év háttéripari fejlesztés kéne elöbb hozzá,alsóhangon.
Össze bizmácsolást noha neki , akkor rakéta összebizmácsolást hogy legyen jo neked is , mi halandóknek ez is gyáratás

• Vicces
Reactions: Negan
Miért is? A rakéta test az vicc kategória. Meghajtás Várpalotan fogjak tudni gyártani ez 4-5 év. Elektronika a zsido magyar radar gyár ezt át tudja venni Gyártani. Nem lesz az 10 év fele.